- 17 грудня 2011, 21:05
оце кайф.
якшо ти просто боїшся брати б/у - це вже інша справа.
судячи з опису - система така ж як і всіх інших повітряних рок шоксів - pike, recon, revelation, tora...
повітря в одній нозі + простий демпфер в іншій. супер пупер роботою не відрізняється.
якщо ти хочеш саме м'якість ходу - треба брати старі мурзи до 2007 року випуску.
класно працюють, легко обслуговуються, хороша якість.
але сам розумієш - їх нових давно немає (хоча іноді трапляються варіанти нових мурз навіть 2002-2004 року).
ну мені більше подобається таке задоволення, коли я беру б/у товар в ідеальному стані за 2к а в магазині такий же товар за 4-5к...Snumsmumrik писав:Б/у не особо хочу брать. Ну сами ж знаете, какое удовольствие от нового
оце кайф.
якшо ти просто боїшся брати б/у - це вже інша справа.
як тобі на пальцях пояснити що вона із себе представляє?И, всё-таки, вопрос остаётся актуальным: какую вилку посоветуете и что из себя представляет указанный выше RockShox Sektor SA.
судячи з опису - система така ж як і всіх інших повітряних рок шоксів - pike, recon, revelation, tora...
повітря в одній нозі + простий демпфер в іншій. супер пупер роботою не відрізняється.
якщо ти хочеш саме м'якість ходу - треба брати старі мурзи до 2007 року випуску.
класно працюють, легко обслуговуються, хороша якість.
але сам розумієш - їх нових давно немає (хоча іноді трапляються варіанти нових мурз навіть 2002-2004 року).