- 19 травня 2011, 12:03
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Quote (MOKRIZZONNI)
Думки про спонсорів:тра-та-та-та....
Кожного року одне і те ж. Все це вже десять разів обговорювали. І шо?
Про спонсорів потрібно згадувати не в квітні, дійсно. А починати з осені. Найперше, імхо, про що я говорив більше року назад - створення презентаційного диску і флаєра, чи буклєта. Тілько без відео на півгодини. Відео - максимум 2хв: самі яскраві моменти з веложиття і Велодня, фото тілько найцікавіше, більше діточок і молоді. Шоп не з протянутою рукою стояти. Бо, повірте, що більшість людей навіть слухом не чули про той наш Вєлодень.
Про спонсорів, блін, як діти, кожного року гулі на одному і тому ж місці...
Але... але я вєрю в молодость. Вона робе, навіть коли не вміючи...
Оптімізьм...
+100%
Додам, що це не системний підхід + відсутність організованого "даху". В даному році, розмовляючи зі спонсорами я просто пропоную від свого імені і не більше, хоча можна було б це зробити від організації і завчасно. Але для цього треба "добро і згода" велоруху. Що вдалось наскребти по крохах:
1) друк плакатів і наклейок від Саши Журавського компанія Art&Card (під враженням від велопоходу по Кряжу і "закинутої вудочки" від Діани)
2) подарункові сертифікати на екскурсії від Сергія Дехтіренко - туроператор КвімТревел (питання вирішено позитивно остаточно)
3) можливо печиво від Андрія Руденького ТМ "Руден" (днями мають дати відповідь).
4).....не знаю, хто ще щось зробив додавайте у список.
Із нереалізованого, але те, що дізнався вчора і може знадобитись на майбутній рік.
1). Закласти конкретний пункт на фінансування в обласну програму "Молодь Житомирщини" (фінансується щороку в обсязі +/- 200 тис.грн.) + спорт. програми в області і місті. Обов’язково потрібен організаційний "дах". На крайняк можу запропонувати нашу організацію. Але пропозиції подавати треба ще в цьому році.
2). Дізнався, що великим прихильником велосипеду є Юрій Левицький (Житомиробленерго), особисто його не знаю, але компанію можна було б залучити до генерального спонсорства.
3). Робота з великими спонсорами (підприємства, банки тощо) - треба працювати ще в цьому році, бо рекламні бюджети закладаються наперед на рік.
...Якось-такось...
Прокат велосипедів, велотури, походи в гори.
Тури та екскурсії по Житомиру, Житомирській області, Україні, світу http://patriot.zt.ua/