ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">о, а давайте предварительно за пару дней себя зарекламим! Собираемся толпой, ездим по городу, а из колонки на фоне музыки будет кричать голос Викса с приглашением на предстоящий Велодень

СТОПУДОВА! проїхатись по всім центральним вулицям і злачним місцям!
та будут многие за, я и не сомневаюсь. Тут только вопрос технической подготовки.

Добавлено (17 Май 2011, 22:45)
---------------------------------------------
Может что-то мощнее придумать, чем моя колонка? А, вспомнил, я когда-то на день города цеплял по второму каналу еще одну и вешал на багажник. По идее будет норм.
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Может что-то мощнее придумать, чем моя колонка? А, вспомнил, я когда-то на день города цеплял по второму каналу еще одну и вешал на багажник. По идее будет норм.

можна в супроводі авто з музоном...завтра планую його вже поклеїти...
макет є...плівка куплена...букви насічуть...руки тільки тре прикласти...
приблизно так...
 Закрыть спойлер'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' Открыть спойлер'; }" /> Открыть спойлер
Коля поговорил с Патриотом - он готов выделить подарочные сертификаты на какие-то из своих экскурсий. Количество в процессе обсуждения. Думаю, что как приз на Дозор будет в тему.
Саша (он же Рекламна майстерня Art&Card) согласился напечатать нам 30 шт. плакатов А3 (как на баннере на главной). Нужны люди для того, чтобы разнести их по школам, техникумам, училищам, универам. У кого есть возможность - отпишитесь. Нужно идти разговаривать с директором или замом по научно-воспитательной работе-что мы хотим пригласить учащихся на такое вот мероприятие - и повесить у них плакат. Сегодня с Гудмэном прошлись немного по школам - реакция адекватная.
В Политех будет кому занести, остальные уч. зав. - вакантны ).
Итого, надо вписать в флаер - еще 2х спонсоров: Рекламна майстерня Art&Card и туроператор KVIM TRAVEL.
Кстати, кто сможет отредактить на эту тему флаера? Насколько я поняла, у Викса пока нет возможности это сделать.
п.с. Плакаты заберу ориентировочно завтра. Если надо мой тел.-пишите в личку
ViX, для рекламы хватит велоколоны с флагами о ВД. а вот на сам ВД стоит такое мутить.

Добавлено (17 Май 2011, 22:54)
Diama, нет проблем с плакатом. в агро универе могу разместить.
Diama, на фоні попередньо написаного мною -є смисл завтра пройти по придуманим нами спонсорам-фірмам? Перспективи їх залучення дуже туманні, шо підтверджено і на сьоднішній моій зустрічі
Quote (Diama)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Нужны люди для того, чтобы разнести их по школам, техникумам, училищам, универам
Можу завтра походити з 15-00 до 17-00 .Де брать плакати? Можу тіко завтра
см. личку

Добавлено (17 Май 2011, 23:17)
Quote (Diama)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">п.с. Плакаты заберу ориентировочно завтра.

Добавлено (17 Май 2011, 23:43)
Саша еще предлагал наклейки сделать с нашим лого. Вопрос в студию - какой должен быть размер наклейки (предположительно на вел)?
Н-р, исходя из окружности трубы рамы - что на одну сторону была хорошо видна.
Diama, если будут наклейки, то мне оставь одну ) ну сантиметров 5-6 в высоту

Добавлено (18 Май 2011, 11:17)
Diama, если что, то звони или до 2 или после 4.... а то я на военке буду занят
Quote (Diama)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Какой должен быть размер наклейки (предположительно на вел)?
Не вопрос это. Понятно, что наклейка прилепится где-то на переднем треугольнике рамы. Чтоб не мучиться, логотип взять от шапки сайта: ВелоЖЖ (прямоугольник). Линейкой прикинуть средний диаметр косой трубы (статистики не имею, как Шура решит), взять 80% - это высота. Растянуть его немного по горизонтали, чтоб лучше на раме смотрелся.. Желто-черная палитра с белой окантовкой оригинала должна всех устроить - в печать.

Имхо, наклейки Велодень делать не нужно, вот значки круглые под круглый логотип - то да. В общем, Шуре я написал, подождем его мнения..

Добавлено (18 Май 2011, 11:54)
Уточнение. Не знаю условий заказа печати наклеек.. Если они требуют уже котовый макет, без доработки, могу помочь сделать свой вариант подгонки лого (только оригинал нужен). По идее, они на месте, на компе все эти мелкие процедуры провернут за 2 минуты, только вертикальный размер им озвучить..
Mart, Я уже отправила наш лого с указанием высоты 4-5 см. Если будут поправки - пишите, но не факт что поправки успеют внестись.
п.с. Эти наклейки к Шуриным отношения не имеют. Это Саша предложил сделать нам за просто так. Нужно будет только порезать. Т.ч. если Шура еще не делал - то можно ему только значки оставить.
п.п.с. Плакаты еще не забрала - не получилось сегодня состыковаться. Буду забирать либо завтра, либо в пятницу.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Можу завтра походити з 15-00 до 17-00
твой тел в это время не отвечал.

Добавлено (18 Май 2011, 22:51)
кто еще сможет поразносить по учебным заведениям? пишите. звоните. стучите.
в пятницю попробую-якшо коні не двину від недосипу.
пысы:В згаданий час я спав -ібо тобою час вказано не було, а шось там про приблизно і т.д.
зберіть якось в кучку куди не нада уже носить плакат шоб дарма не гасать по Ж
........................
Думки про спонсорів: З кожним роком проведення Велодня стає все дорожчим у його прямій витратній частині.Хто буде платити через рік-два-три, чи всі сподіваються на ізвєчность доброти та фін.стабільність при цьому Шури? Також глупо ходити по веложижикам з протянутою кєпкою -тіпа скинтесь на Велодень хто може.Одна справа якби ж це святко для самих же себе, або там змаганка чи подібне.Інша - оплачувати із власної кишені організацію масового заходу, що не має під собою достатніх обґрунтувань на ці витрати.На цьому фоні не розумію чому сидять і пасивно ждуть четверга -коли знову прийде Шура ( це натяк Діані шо відклала наші пошуки спонсорів до появи "натхнення", мабуть за два дні перед ВД), і ось ще в нас ІнвізіблКід тож долучився і не нада буде нікуда йти -все дадуть і так
Необхідно створювати свою історію співробітництва з ймовірними потенційними спонсорами-меценатами, оце як "банківська історія довіри".Якшо ти не ходив-тебе ніхто не знає, і значть не буде ні позит. ні пєчальних доробок по зовнішнім залученням на шо потрібно не рік думаю дружби -співробітництва з різними оргіями.Немає, не формується ні досвід пошуку та роботи зі спонсорами ні власний банк данних по оним об`єктам ЄДРПОУ де в процесі пошуку будуть визначені нужні нам "схильні до помосчі для призового фонду змаганок-святків" або подібне і з якими можна буде впевненіше планувати та готуватись до конкретних заходів з конкретним бюджетів в майбутньому.
На даний момент вважаю роботу по "спонсорам" проваленою.А вона мабуть ключова при такому розмірі та витратах на ВД.
Ітак,мої висновки: за інфою досвідчених в питанні "спонсорства" людей (2 особи) наші спроби як неформальної оргії офіційно шукати спонсорів не мали б успіху. Оскільки "спонсорам" треба проводити свої витрати через бухг., відповідно від нас вимагався б статус зареєстрованої громад.оргії зі своїми атрибутами-рахунками.Виключення -оргії спонсорів на єдиному податку по спрощеній системі( пишу по памняті шо казали).Ось нам на майбутнє + до питання про необхідність зареєструватись як оргія.
Потім, даж при всіх везіннях, в разі коли б оргії іншими статтями провели своє спонсорство, то правилом хорошого тону є початок роботи зі спонсором за місяць а то й більше. Всі проволочки, їхні власні плани та подібне.Починати бєготню за два тижні ще й пізніше є некрасіво до протилежної сторони -ібо достатньо великі оргії це по-перше інерційні структури, по-друге вони зв`язані купою правил, обмежень -поки все пройде від печатки на договорі до коробки канхвєт на складі тра певний час.
Також набагато легшим вар`янтом є залучення своїх знайомих із малим бізнесом -"Оно надёжней да оно и тише" В.С.В. Ніхто вродь і не пробував або ж не відписував про спроби.
Ще пункт по кх..громко кажучи "інституту держави" у вигляді міськради та її підрозділів.З ними ужасна волокита та безпрєдєл -без "своїх" протягнути прошеніє шансів дуууже мало або тра довго і нудно бігати і всякого терпіти Їх краще залишити в стороні,імхо.
Ітак, наступиного року тра до цього питання підійти з розмахом, і взагалі -не на Велодень же один нам тра помосч ізвнє! Чому не почати діалог із ймовірними друзіами? Чи краще все скинути на плечі Шури та ще одного двух "при дєньгах" ? Це некрасіво.Думаєм.Пишем.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Думки про спонсорів:тра-та-та-та....

Кожного року одне і те ж. Все це вже десять разів обговорювали. І шо?
Про спонсорів потрібно згадувати не в квітні, дійсно. А починати з осені. Найперше, імхо, про що я говорив більше року назад - створення презентаційного диску і флаєра, чи буклєта. Тілько без відео на півгодини. Відео - максимум 2хв: самі яскраві моменти з веложиття і Велодня, фото тілько найцікавіше, більше діточок і молоді. Шоп не з протянутою рукою стояти. Бо, повірте, що більшість людей навіть слухом не чули про той наш Вєлодень.
Про спонсорів, блін, як діти, кожного року гулі на одному і тому ж місці...
Але... але я вєрю в молодость. Вона робе, навіть коли не вміючи...
Оптімізьм...

Добавлено (19 Май 2011, 11:35)
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Також набагато легшим вар`янтом є залучення своїх знайомих із малим бізнесом -"Оно надёжней да оно и тише" В.С.В. Ніхто вродь і не пробував або ж не відписував про спроби.
Це теж обговорювалось.
А чо відписувать? У мене два роки не склєювалось. Ось цього року знову чекаю на "пєченькі і газіровку". Але знов, бачу, не буде канхвєт...
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Quote (MOKRIZZONNI)
Думки про спонсорів:тра-та-та-та....

Кожного року одне і те ж. Все це вже десять разів обговорювали. І шо?
Про спонсорів потрібно згадувати не в квітні, дійсно. А починати з осені. Найперше, імхо, про що я говорив більше року назад - створення презентаційного диску і флаєра, чи буклєта. Тілько без відео на півгодини. Відео - максимум 2хв: самі яскраві моменти з веложиття і Велодня, фото тілько найцікавіше, більше діточок і молоді. Шоп не з протянутою рукою стояти. Бо, повірте, що більшість людей навіть слухом не чули про той наш Вєлодень.
Про спонсорів, блін, як діти, кожного року гулі на одному і тому ж місці...
Але... але я вєрю в молодость. Вона робе, навіть коли не вміючи...
Оптімізьм...

+100%
Додам, що це не системний підхід + відсутність організованого "даху". В даному році, розмовляючи зі спонсорами я просто пропоную від свого імені і не більше, хоча можна було б це зробити від організації і завчасно. Але для цього треба "добро і згода" велоруху. Що вдалось наскребти по крохах:
1) друк плакатів і наклейок від Саши Журавського компанія Art&Card (під враженням від велопоходу по Кряжу і "закинутої вудочки" від Діани)
2) подарункові сертифікати на екскурсії від Сергія Дехтіренко - туроператор КвімТревел (питання вирішено позитивно остаточно)
3) можливо печиво від Андрія Руденького ТМ "Руден" (днями мають дати відповідь).
4).....не знаю, хто ще щось зробив додавайте у список.

Із нереалізованого, але те, що дізнався вчора і може знадобитись на майбутній рік.
1). Закласти конкретний пункт на фінансування в обласну програму "Молодь Житомирщини" (фінансується щороку в обсязі +/- 200 тис.грн.) + спорт. програми в області і місті. Обов’язково потрібен організаційний "дах". На крайняк можу запропонувати нашу організацію. Але пропозиції подавати треба ще в цьому році.
2). Дізнався, що великим прихильником велосипеду є Юрій Левицький (Житомиробленерго), особисто його не знаю, але компанію можна було б залучити до генерального спонсорства.
3). Робота з великими спонсорами (підприємства, банки тощо) - треба працювати ще в цьому році, бо рекламні бюджети закладаються наперед на рік.
...Якось-такось...
Quote (niknik)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> що це не системний підхід + відсутність організованого "даху"
І я про шо.Просто цього року вже почались конкретні розробки в питанні спонсорства та відповідно дії -але вот я особисто вперше взнав і зрозумів шо від неформальної оргії це доволі безперспективні потуги, бо до цього досвіду від неформальних до спонсорів я не мав
Думаю "ідеальної" (Лакмус- в лапках, ти помітив?..давай без релігій)))) системності у Велоклуба не буде ще дооовго та з різних причин.Просто заглиблюватись ніхто не хоче -ну були спроби -вродє перед самими собою (і Шурою та Ко) виправдались.Основна проблема - все залишається на рівні обговорювань: "Ну це вже ми тож обговорювали".
(с) Але дальше того не сунеться -або ніхто не ходить по "тож вже обговореній" (с)програмі або "гулі" ігнорують і по інерції все переноситься на наступний рік...а там якось буде. Трохи "якось буде " цього року маємо дяки нікнік та Діанє.Ну я ще побігав -але безрезультатно з вищеописаних причин. У парочки вище є результати, як сказав сам Коля -тому що говорили "від себе".Як на мене це крайній варіант та підходить для моєї пропозиції коли говориш "зі своїми" спонсорами друзями з бізнесом-дєньгами....
niknik, вам з Діаною зачот за купу матеріалізованої помощі ізвнє! І за розвідки на майбутнє -це і є потенційні спонсори-меценати.Я ще можу запропонувати одного небезвідомого і позитивного любителя велосипеда, який тож колись велотуризм бігав за Союзу -власник агенції нерухомості "Квадрат" В.Немировський. Нє, це канєшно може нагло з мого боку -але це для отого "банку спонсорів" без претензій на позит.результат.
Лакмус - презентаційний диск буклет -це сильний ход був би, але він вже кілька років в планах і зостався. Тра створити робочу ТВОРЧУ групу, на який збацати вже тую книжонку чи диск за пару днів.Але для чого писати тут? Думаю, це тра в обговорення "впечатления и пожелания" коли ВД пройде.
Висновок: Тра створити відповідальну групу осіб які візьмуть на себе насправді невеликий тягар раз(два) на рік реально, віддано та переконливо обробити нужних людей-оргій. Там слова підкреслені, Лакмус -бачив? В цьому різниця між "ми це вже обговорювали" (с) та КІНЦЕВИМ результатом, яким би він не був та який з`являється лише коли є КОНКРЕТНІ дії на місці-а в нас (активу) результату нема ніякого(крім НікНік -но вони від себе для ВД вибили), ібо рухів дальше кнопкодавства не було.Мої потуги не в счот -дальше консультацій з деякими громадами не пішло -вище писав, шансів в нас майже не було.Гудман, ти пропонував давєча втрьох пробігтись та за місяць закрити цю тему нашого не оф.статуса?

пысы: Зі всього ту не в мєру написаного логічним виходить така послідовність дій:
після цього ВД створюється дві групи -одна займається оформленням оф.статуса Велоклуба "Веложитомир" інша створенням кількох в різних форматах версій презенташки. Дія третя- по закінченню тих двох дій третя група з представницьких та досвідчених людей назначається як відповідальна за виконання отої легендарної програми "це ми вже обговорювали" по РЕАЛЬНОМУВТІЛЕННЮїї в веложиття Тоді не буде шо ми це вже обговорювали, а буде результат дій на місці...там вже який буде канєшна.
Пропоную: За результатами єнтіх потуг по заоргуванню спонсорів та друзів для потреб оргіїї ВД -2011 просити тов.niknik та товаришку Діану( {censored by Diama как несоответсвующее действительности}) на майбутнє погодитись на призначення їх на урочисту посаду відповідальних керівників у "Фракція по визискуванню зовнішнього фінансування " Она як Вони вже "прикатались" і взагалі мають найбільше шансів по продуктивній діяльності в цьому напрямку
усеньке - імхо
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Зараз їду забирать на Арт-кард плакати -
За это спасибо
Паша завез их Дизелю - кто сможет поразносить - сможете забрать там.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!