ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By Maks.Mishchenko
13 мая, если это число, запишите меня 13:) :D
By jazzec
13-те число!!! Карма!

Добавлено спустя 2 минуты 12 секунд:
Shurik писав:31апреля-1-2мая
я навіть не включав у голосування! по причині яку озвучив Саня
By Maks.Mishchenko
а хоть хтось катав під ним хоч раз?!:)
By jazzec
під 13 у нас завжди чемпіон приїзжав! тому цей номер виставлено на "аукціон"!
By Maks.Mishchenko
красавчег! хочу прийняти участь, визначіться з датою тільки...
By olexandr13
купляю 13й номер за 13 грн!
By dirtdisc
13грн - раз...!
кто больше?
By Andron
22 квітня було б якраз класно.
по перше в парку було б мало народу - всі на проводах. минулих вихідних так було - реально класно.
9 травня ж буде навпаки - реально дофіга народу. причому всі питимуть, палитимуть вогнище ... а ти катайся.
тим більше, мені здається, на 9 число ще більше буде відсутніх.
а переносити аж через декілька тижнів не комільфо - вже всі налаштувалися )

p.s. а щодо погоди - на сьогодні теж дощ обіцяли - нічого не видно.
і хто дасть гарантію що на будь-яку з перенесених дат буде кльова погода? так довго можна переносити...
в кінці зими каталися по розтавшому лісі, а маленького дощику злякались? :stid:
By valerchik
Бугира просил проголосовать за него на 9.

Добавлено спустя 2 минуты 25 секунд:
Andron писав:9 травня ж буде навпаки - реально дофіга народу. причому всі питимуть, палитимуть вогнище ... а ти катайся.
так мы тут за развитие туризма боремся или нет? как раз реклама будет, а там авось и телевидение будет снимать, и чик по телику выступим :velo:
By Shurik
Andron писав:22 квітня було б якраз класно.
по перше в парку було б мало народу - всі на проводах. минулих вихідних так було - реально класно.
9 травня ж буде навпаки - реально дофіга народу. причому всі питимуть, палитимуть вогнище ... а ти катайся.
тим більше, мені здається, на 9 число ще більше буде відсутніх.
а переносити аж через декілька тижнів не комільфо - вже всі налаштувалися )

p.s. а щодо погоди - на сьогодні теж дощ обіцяли - нічого не видно.
і хто дасть гарантію що на будь-яку з перенесених дат буде кльова погода? так довго можна переносити...
в кінці зими каталися по розтавшому лісі, а маленького дощику злякались? :stid:
+100500, вже більше місяця планували, номерки готові, из списку більш ніж 20 чоловік відписались, що будуть. Почнемо перноситись, у кінці-кінців приїде 5 чоловік, так и будемо носитись до осені... :(
Тим більше, що заважає на проводи поїхати зранку, и гонку влаштувати після обіду, зараз майже до 20.00 ще видно.
By Snumsmumrik
Голосовал за 22-е. Не вижу причин для переноса, и полностью согласен вышесказанным Andron`ом и Shurik`ом. На погоду уповать, да ещё и на дальние сроки ... тут на текущий день прогноза ни одного не вравшего нет. А гасать меж "посиневших" отдыхающих желания нет ну никакого.
By jazzec
друзі! я за любу дату!
проте декілька ще аргументів приведу...за травень...
наші змагання, окрім спортивної складової, якщо її можна так назвати, мають мету цікаво провести час, згуртування членів велоклубу, хоч він і не офіційний, знайомство з новими, поширення велоруху...
так от, дуже хотілось би бачити на цих перегонах "банду рецидивістів-велосипедистів зі стажем", а також бердичівських гонщєгів(попередньо вони виявили бажання), але це все можливе при раскладі на травень...
коли створювалася тема, бралася за основу вільність оргів...ми трохи упустили момент з "проводами"...

думаю, завтра до обіда тре визначитися, якщо залишається неділя 22 квітня, то зробити розсилочку з підтвердженням...

да! до речі! завтра теж змагання!
By Andron
jazzec писав:проте декілька ще аргументів приведу...за травень...
наші змагання, окрім спортивної складової, якщо її можна так назвати, мають мету цікаво провести час, згуртування членів велоклубу, хоч він і не офіційний, знайомство з новими, поширення велоруху...
так а що заважає ще раз зібратися того ж 9 чи 13 травня просто так без змагань? попити пивка, пожарити шашличок ... :idea:
By jazzec
Andron писав:так а що заважає ще раз зібратися того ж 9 чи 13 травня просто так без змагань?
ти правий,ніщо не щаважає! але
jazzec писав:дуже хотілось би бачити на цих перегонах "банду рецидивістів-велосипедистів зі стажем", а також бердичівських гонщєгів(попередньо вони виявили бажання), але це все можливе при раскладі на травень...
By valerchik
учитывая 9 человек которые не против переноса на 12-13 их нужно присоединить к переносу на 9 - в итоге будет победа.
By Snumsmumrik
jazzec, да хоть каждую неделю на гонки согласен, и 22, и 29, и 9 :)
By jazzec
Snumsmumrik писав:jazzec, да хоть каждую неделю на гонки согласен, и 22, и 29, и 9
я теж за! але я не маю такої можливості!а ще я не маю стільки кубків, точніше кубиків і зірочок з касети...

Добавлено спустя 1 минуту 28 секунд:
все наше життя це гонка...
By Shurik
valerchik писав:оторые не против переноса на 12-13 их нужно прис
Из тех 9 человек, как минимум с троими сегодня ездил по ШШ2, для них 9-е мая тоже не вариант, т.к. дни рождения и т.д.
By Tina
valerchik писав:9 мая было бы вааще клево, можно было ло бы встретиться на площади всем вместе поздравить ветеранов, парад все равно должен быть, провести до памятника славы, минута молчания и приурочить к Дню Победы перегони!!!
:supergood: :supergood: :supergood: Повністю підтримую
By Snumsmumrik
jazzec, так не победа и не приз главное, а участие, разве нет? А если так, то и кубки, призы не нужны. Приятней внимания всё равно ничего нет :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!