Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира
так мы тут за развитие туризма боремся или нет? как раз реклама будет, а там авось и телевидение будет снимать, и чик по телику выступимAndron писав:9 травня ж буде навпаки - реально дофіга народу. причому всі питимуть, палитимуть вогнище ... а ти катайся.
+100500, вже більше місяця планували, номерки готові, из списку більш ніж 20 чоловік відписались, що будуть. Почнемо перноситись, у кінці-кінців приїде 5 чоловік, так и будемо носитись до осені...Andron писав:22 квітня було б якраз класно.
по перше в парку було б мало народу - всі на проводах. минулих вихідних так було - реально класно.
9 травня ж буде навпаки - реально дофіга народу. причому всі питимуть, палитимуть вогнище ... а ти катайся.
тим більше, мені здається, на 9 число ще більше буде відсутніх.
а переносити аж через декілька тижнів не комільфо - вже всі налаштувалися )
p.s. а щодо погоди - на сьогодні теж дощ обіцяли - нічого не видно.
і хто дасть гарантію що на будь-яку з перенесених дат буде кльова погода? так довго можна переносити...
в кінці зими каталися по розтавшому лісі, а маленького дощику злякались?

так а що заважає ще раз зібратися того ж 9 чи 13 травня просто так без змагань? попити пивка, пожарити шашличок ...jazzec писав:проте декілька ще аргументів приведу...за травень...
наші змагання, окрім спортивної складової, якщо її можна так назвати, мають мету цікаво провести час, згуртування членів велоклубу, хоч він і не офіційний, знайомство з новими, поширення велоруху...
ти правий,ніщо не щаважає! алеAndron писав:так а що заважає ще раз зібратися того ж 9 чи 13 травня просто так без змагань?
jazzec писав:дуже хотілось би бачити на цих перегонах "банду рецидивістів-велосипедистів зі стажем", а також бердичівських гонщєгів(попередньо вони виявили бажання), але це все можливе при раскладі на травень...
я теж за! але я не маю такої можливості!а ще я не маю стільки кубків, точніше кубиків і зірочок з касети...Snumsmumrik писав:jazzec, да хоть каждую неделю на гонки согласен, и 22, и 29, и 9
valerchik писав:9 мая было бы вааще клево, можно было ло бы встретиться на площади всем вместе поздравить ветеранов, парад все равно должен быть, провести до памятника славы, минута молчания и приурочить к Дню Победы перегони!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!