_rоadrunner писав:Открою секрет - цепь можно вообще не смазывать, но после 2-3 тысяч км её нужно будет заменить, а также все звёзды.
Да? Я, напевне, на першому велосипеді, тис. 5 наїздила, поки здогадалася змащувати хоч чимось. Певно, що ржавіти почав

І нічого.. Може, звичайно, та все потрібно міняти, я не сперечаюся, але ж мені цього не видно. З чого зрозуміло, що зірки та ланцюг потрібно вже міняти?
Відправлено через 11 хвилини 4 секунди:
_rоadrunner писав:
говорят, что чем громче трещит, тем круче велосипед [/youtube]
У мене були такі версії 1) щоб на дорозі було чути пішоходам, що їде велосипед; 2) щоб у лісі/полі всілякі зверьки встигли розбігтися

Більше нічого на думку не спадало.
До речі, у відео на перших секундах складається враження, що зірки одна відносно одної крутяться.. але звучить, як реактивний літак, при їзді на ньому вже точно всі розбіжаться. Навіть сигналу не потрібно.
Взагалі, погодьтеся, що у сучасних велоспедах багато дивних і незрозумілих з практичної точку зору речей. Коли йду на роботу, часто бачу чоловіка на червоному author, який причепив до нього велике ретро сідло з пружинами.
І думаю, от для чого робити вузькі, жорсткі і незручні сідла, але при цьому людині на жопу пришивати подушку у вигляді памперса

Це ж нонсенс, адже простіше пришити подушку на сідло! Зробити їх кілька видів, адже анатомія людини приблизно однакова. Ну, поміряла я в магазині ці памперси за 751 грн. - вигляд, хай Господь милує. Ну не зможу я в такому вигляді зявитися на роботі - шлем, рукавички, веліки - вигляд супер. Так я можу на роботу, хоч кожен день ходити. Поки справа не доходить до підгузка