- 13 листопада 2015, 20:00
jazzec, домовилися, навесні обов'язково покатаємося
, якщо все буде нормально 
форум велосипедистів м.Житомира

Поздравляю! Отличный выбор! Хороших и интересных трейлов!Vanda писав:Ура! Вчора, нарешті, велосипед було куплено

Вірно, у мене теж біле сідло спочатку захвату не викликало, але варіант з чорним сідлом був геть чорнющим, це ваніті 30 і мав ві-брейки і ростовки моєї не було..Konstantin.Babintsev писав:возможно это придирки, но ....

А це що - тип резини, де вона позначається? Я побачила, що обід дуже маленький і вузенький, порівняно з велосипедими ободами, до яких я звиклаKonstantin.Babintsev писав:Vanda Ток вот тип резины мона сменить разве что вместе со сменой ободов - они разные
Дякую, vvtz, ви мене заспокоїлиvvtz писав:Vanda, вітання, гарний вибір!
За мастило в рульових, каретках і інших ерогенних місцях забудьте, воно роками вам буде їздити
vvtz писав:Якщо такі, то ясно для чого, обмити покупку:

теж так подумав спочатку.... смутило "пластикові"... зазвичай використовується плівка-самоклейка + резинки-чохли на тросикиSnumsmumrik писав:Мабуть, це для заклеювання місць на рамі, де труться тросики.
для мене ні3DSchuminator писав:но она ведь пластиковая, все логично
Ні, пластик не жорсткий, гнеться. І, дійсно, клейкий там прозора з нього така плівочка знімається. Так де саме його клеїти? Адже місць, де тросики торкаються рами безлічjazzec писав:для мене ні3DSchuminator писав:но она ведь пластиковая, все логично
пластикова - жорстка...не огинає профіль труби...
Я його ще й пальцем не зачепила, так що все ОК_rоadrunner писав:Vanda, схаменiться! Вам шашечки или ехать? С такими темпами апгрейдизма вел до весны не доживёт! )

в місцях найактивнішого тертя тросів з рамою, в районі рульового стакана...Vanda писав:Так де саме його клеїти? Адже місць, де тросики торкаються рами безліч
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!