ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Vanda, зачем вываливать бабло за прогулочный вел. Если можно взять раму подходящего размера и перекинуть на него навеску с вашего вела! Бюджет 2000+-
Konstantin.Babintsev це подобається
Vanda писав:Є сенс привезти з Росії, де 50-х ваніті моєї ростовки хоч греблю гати в ціновому діапазоні 25-27 тис. рублів (а це 9-10 тис. грн.)
Якщо будете замовляти доставку, то не забувайте про розмитнення і саму вартість доставки.
Johnnyzt, SAN, вони всі чудові, але ж мають 27,5 колеса, а не 26, що з моїм зростом ніяк. Це великі для мене колеса..

Відправлено через 4 хвилини 6 секунди:
krecc писав:Если можно взять раму подходящего размера и перекинуть на него навеску с вашего вела!
Ця навіска в 2016 входить у свій 15-й сезон. Думаю, їй пора вже на пенсійний відпочинок разом з рамою. До речі, колеги по хобі, як часто ви змінюєте велосипеди? Не оновлюєте, а принципово змінюєте. Раз на скільки років потрібно це робити, на вашу думку?

Відправлено через 2 хвилини 55 секунди:
vvtz писав: Якщо будете замовляти доставку, то не забувайте про розмитнення і саму вартість доставки.
Я знаю, тому або сама за ним поїду, якщо знайду, шкода, що в Росії такс-фрі не діє. Або буду просити дядька з Росії привезти, коли буде їхати в Житомир машиною.
Vanda писав:Johnnyzt, SAN, вони всі чудові, але ж мають 27,5 колеса, а не 26, що з моїм зростом ніяк. Це великі для мене колеса..
https://www.youtube.com/watch?v=GiWwKsCmyQc
SK13, lytsik, Саня та 3 іншим це подобається
Vanda писав:Що ж стосується вибору велосипеда, мені професіонали у приват пишуть, що найкращі знижки я вже пропустила, які дозволили б мені купити велосипед набагато кращий за мій бюджет. З цього випливає, що чекати ще рік наступних знижок?

З таким підходом до вибору велосипеда, якраз дочекаетесь нових знижок восени 2016 р.
lytsik писав:
Vanda писав: З таким підходом до вибору велосипеда, як раз дочекаетесь нових знижок восени 2016 р.
Так все одно він до весни стоятиме в квартирі як елемент інтер'єру, потім я заберу його Житомир, де й планую використовувати за призначенням. Звичайно, якщо стане чисто і сухо ще до весни, то трохи покатаюся в навколишніх лісах :velo:
Vanda писав:вони всі чудові, але ж мають 27,5 колеса, а не 26, що з моїм зростом ніяк. Це великі для мене колеса..
Это шутка или вы серьезно? 27,5 почти ничем не отличаются от 26 по управляемости.
Или вы думаете, что чем больше колесо, тем больше нужно кушать Растишку? Под рост вообще-то размер рамы подбирается, а не колеса.
А какой же у вас рост, если 27,5 большое колесо?
Вот геометрия Vanity:
► Показати
А вот Tango:
► Показати
TTH у обеих рам одинокавые, высота подседельное трубы у Tango даже ниже на 2 см. За мелкими отличиями рамы почти идентичные.
Зато вы уверены, что колеса 27,5 вам большие...
Vanda це подобається
Johnnyzt, раз вы уже начали кидаться умными спецификациями, задам вопрос:
То, что база длиннее, и что высота каретки будет выше, вас, нисколько не смущает?
Johnnyzt писав:А какой же у вас рост, если 27,5 большое колесо?
152 см. Аргументи з рамами, звичайно, дуже переконливі :so_happy: і я вам вдячна за них, але консультант в магазині чомусь також сказав, що мені в сторону велосипедів з 27,5 колесами не варто задивлятися. :(
Може й слід було б приміритися ще й до них?
Vanda, с ростом 152 я вижу только проблемы с 27.5: База длиннее, каретка выше.

Чисто в практической плоскости:
- Байки дороже
- Резина на "модный" стандарт дороже.
...
paulig писав:если стендовер позволяет то можно хоть на найнер садится.
Представляю найнер на рост 152. =)
КОЛЕСО - человечек - КОЛЕСО
Та вже забудьте про ті колеса.
А трек марлін 7 кращий чи гірший від ваніті 50? Мені здається там вилка простіша при вищій ціні, її хід менший.

Рама Alpha Silver Aluminum
Вилка SR Suntour XCT, Custom G2 Geometry, 100mm хід (13.5" : 80mm хід)
Колеса
Колеса Втулки Formula DC20 (пер.)/Formula DC27 (зад.) Обід Bontrager AT-650 двойний
Покришки Bontrager XR1, 29x2.20" - передня, 29x2.00" - задня (Bontrager XR2, 27.5x2.20")
Ходова
Шифтери Shimano Altus M370, 9 швидк.
П.перемикач Shimano Altus
З.перемикач Shimano Altus
Система Shimano M371, 44/32/22
Касета Shimano HG20 11-34, 9 швидк.
Педалі Wellgo, платформи, пластик.
Компоненти
Гальма Tektro M290 гідравлічні дискові
Седло Bontrager Evoke 1
Підседільный штир Bontrager SSR, 2-bolt head, 27.2mm, 12mm offset
Винос Bontrager Race Lite, 31.8mm, 7 градусів
Кермо Bontrager Low Riser, 31.8mm, 5mm підйом
Рульова 1-1/8" threadless, semi-Integrated, semi-cartridge bearings
formazon писав: База длиннее, каретка выше.
а на что это влияет
SAN це подобається
formazon писав:То, что база длиннее, и что высота каретки будет выше, вас, нисколько не смущает?
В данной ситуации нет. База длиннее аж на 3 см. Девушке не КК гонять.
Про вилки тоже можно забыть, начальный уровень 60/80/100 мм все ходят всего на 4 см до переборки, так что смысла никакого нет. А те 80 мм у трека разгоняется до 100 мм, там просто проставки стоят.
Vanda це подобається
А, і ще щось на ютубі в англомовному огляді цього велосипеда, користувач щось галдів про те, що ця вилкаа не блокується, але це йому не заважає і т.д. Я так розумію, що женучи по асфальту рівному вилку краще блокувати, так?
І ще говорив про те, що на марліні 7 покришки різного діаметра 2,2 передня, а задня 2,0. Навіщо така фігня?

Відправлено через 7 хвилини 32 секунди:
Але дуже красивий велосипед, що може стати вирішальним ;)

Зображення

Відправлено через 10 хвилини 9 секунди:
Але як завжди нового у магазинах моєї ростовки немає, але ось цікаве оголошення про б/у.
http://uzhgorod.zak.olx.ua/obyavlenie/t ... emxYI.html
Власник каже, що велосипед проїхав максимум 200 км, в стані нового, має дві подряпини. Як ви думаєте, такий варіант вартий уваги?
Vanda писав:Власник каже, що велосипед проїхав максимум 200 км, в стані нового, має дві подряпини. Як ви думаєте, такий варіант вартий уваги?
Не бит, не крашен. Первый хозяин, родной пробег 146% :)
Не смотрите б\у велики на ОЛХ. Разве что только в крайнем случае. Для этого есть другие ресурсы.
Johnnyzt писав:Не смотрите б\у велики на ОЛХ. Разве что только в крайнем случае. Для этого есть другие ресурсы
Мені вже повідомили, що це дурниця - купувати велосипеди на цьому ресурсі :-?
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!