ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Хлопці, по свому багатому досвіду скажу, що пропонувати допомогати дівчатам з вибором велосипеда - марна трата часу)
Головне це дизайн, який буде подобатись власнику, технічні моменти тут зайві. Бо хто захоче, сам запитає про це чи знайде.
Vanda писав: Що про них скажете?
У Vanity кращі гальма. Це єдина різниця.
Зображення

Відправлено через 18 хвилини 4 секунди:
Hellmors писав:У Vanity кращі гальма. Це єдина різниця.
там вилки разные и по цвету они отличаются
Vanda, б/у исключается из-за покоцаности краски на раме или боязни купить байк с убитыми деталюжками?

По поводу Келлисов по ссылкам... Вайпер более популярен, чаще встречается - это их главное отличие) По этому выбор мона сделать по дизайну

Правда ежели важен дизайн - Кубы самые яркие по мнению многих "не упоротых велосипедистов и невелосипедистов". Спэши, Скоты, Кэнондэйлы - вызовут больше поцокиваний языками у "упоротых велосипедистов". Под упоротостью понимаю умение отличить контакты от топталок)))

ЗЫ. Надеюсь никто ща холиварчик не устроит из-за того шо я его любимую марку "в топ" не закинул?)
Konstantin.Babintsev писав:Надеюсь никто ща холиварчик не устроит из-за того шо я его любимую марку "в топ" не закинул?)
Главное не упоминать секретную фразу: "Подвесы рулят, они лучше".
Konstantin.Babintsev писав:ЗЫ. Надеюсь никто ща холиварчик не устроит из-за того шо я его любимую марку "в топ" не закинул?)
все думают, кто это? вот это интрига..
DIESEL писав:
Konstantin.Babintsev писав:ЗЫ. Надеюсь никто ща холиварчик не устроит из-за того шо я его любимую марку "в топ" не закинул?)
все думают, кто это? вот это интрига..
та ладно.. обычно на какую бабла хватило - та и любимая :gi:
formazon, liso94 це подобається
Дуже дякую, всім! Буду думати..
Безумовно, зовнішній вигляд відіграє не останню роль, адже кожного разу дивитися хочеться на щось естетичне. Те, що подобається, але не фанатично.
Транспортні засоби б\у не купую, це життєвий принцип.
Тут у мене очі відкрилися, у тому числі дякую вам, що інші моделі не жіночі і не ваніті мають у бренду келліс краще оснащення за менші гроші. Тому, напевне, доведеться все таки відмовлятися від ідеї леді геометрі. Враховуючи, що зараз їжджу на універсальному варіанті і ростовці на 4 пункти вище потрібної мені..
Тепер подивляюся у бік цього варінту - http://kellys.com.ua/catalog/bikes.html ... =SPIDER+30 Начиталася жахів про дискові гальма (про каплю жиру, яка вбиває колодки) і от тепер не знаю. А як же ланцюг змащувати, якщо поряд той диск, який так боїться мастил...?
Vanda писав:Начиталася жахів про дискові гальма (про каплю жиру, яка вбиває колодки) і от тепер не знаю
Меньше читайте интернетов или научитесь фильтровать нужную информацию от ненужной.
Я даже не представляю как нужно смазывать цепь, чтобы масло попало на роторы...ну это такое :)
Вот, кстати, очень годный велосипед viewtopic.php?f=49&t=3945&p=64804#p64804
Johnnyzt, lytsik, у пані 15 ростовка.
Vanda писав:Тому, напевне, доведеться все таки відмовлятися від ідеї леді геометрі.
Імхо, це ви дарма. Сподіваюсь, ви знаєте, що леді геометрія відрізняється не лише по висоті (стендоверу)? У жіночих рам також коротша верхня труба і довша (вища) рульова труба, так як у жінок руки коротші, порівняно з чоловіками. Також, на новому жіночому байку буде стояти жіноче сідло, яке ширше за чоловіче, із-за різної відстані між сідничними кістками в чоловіків і жінок. Купуючи "чоловічий" велосипед ви ризикуєте отримати розтягнуту посадку із-за задовгої рами і вузьке сідло, із-за якого інстинктивно ви будете ще більше зсуватись назад, на задній кінець сідла, ще більше розтягуючись.

З приводу розміру коліс, буває на велах малої ростовки ставлять 26 колеса, навіть якщо в специфікації написано 29 чи 27,5. Зателефонуйте в магазин і уточніть. Як на мене, Кегліс Веніті 70 супер, якщо влазить в бюджет, то беріть і не мучайтесь :)
Johnnyzt писав:очень годный велосипед viewtopic.php?f=49&t=3945&p=64804#p64804
Дякую, але він не гірський( Крім того дуже спеціалізований під конкретні потреби. Цікаво, що змушує продавати велосипед, який так дбайливо збирався під себе..
vvtz писав:У жіночих рам також коротша верхня труба і довша (вища) рульова труба, так як у жінок руки коротші, порівняно з чоловіками.
Так, це важливо, мені зараз не своєму не дуже зручно - кермо далеко, воно зашироке, тому я переважно тримаюся не за гріпси, а за перемикачі..
vvtz писав:на новому жіночому байку буде стояти жіноче сідло, яке ширше за чоловіче
багато років їзди на вузесенькому чоловічому змінили мій погляд на сідло, зокрема вказали на його непотрібність. На цікавлячому мене рельєфі в сідлі я взагалі ніколи не сиджу. Як стрибати по корчах і бакаюрах сидячи в будь-якому сідлі, якщо немає заднього амортизатора? Це так пару хвилин присісти, подих перевести.
vvtz писав:Як на мене, Кегліс Веніті 70 супер, якщо влазить в бюджет, то беріть і не мучайтесь
Я б так і зробила, якби вони були, і не завдавала б нікому клопоту. Зараз немає ніяких ваніті верхньої лінійки 90, 70, 50 моєї ростовки ні в Житомирі, ні в Києві. Треба чекати вже моделей 2016 року, ось тому я так довго вибираю))) А замовляти з інших міст, не бачивши велосипеда вживу, якось я не ризикую. А раптом не сподобається?
Vanda писав:Так, це важливо, мені зараз не своєму не дуже зручно - кермо далеко, воно зашироке, тому я переважно тримаюся не за гріпси, а за перемикачі..
vvtz писав: У жіночих рам також коротша верхня труба і довша (вища) рульова труба, так як у жінок руки коротші, порівняно з чоловіками
Решается заменой выноса на короче(если нужно выше), и заменой руля на короче с бОльшим апсвипом. Кроме того, есть еще офсэт подседела.
Vanda писав:Я б так і зробила, якби вони були, і не завдавала б нікому клопоту. Зараз немає ніяких ваніті верхньої лінійки 90, 70, 50 моєї ростовки ні в Житомирі, ні в Києві. Треба чекати вже моделей 2016 року, ось тому я так довго вибираю))) А замовляти з інших міст, не бачивши велосипеда вживу, якось я не ризикую.
Вы пытаетесь купить вещь, которая должна подходить индивидуально вам по интернету, только посмотрев на картинки, и почитав мнения других людей... :-?
Vanda писав:А раптом не сподобається?
Очень вероятно. Поэтому берите бюджет, и едьте в Киевские веломагазины, где можно "попробовать" конкретную модель.
formazon писав:Решается заменой выноса на короче(если нужно выше), и заменой руля на короче с бОльшим апсвипом. Кроме того, есть еще офсэт подседела.
Ну і ще проставочні кільця ставлять під винос, щоб кермо підняти. Але то не вихід, змінюється керованість байка, а дівчина наче збирається "поганяти-пострибати", тому це може бути критичним.
Vanda писав:багато років їзди на вузесенькому чоловічому змінили мій погляд на сідло, зокрема вказали на його непотрібність. На цікавлячому мене рельєфі в сідлі я взагалі ніколи не сиджу. Як стрибати по корчах і бакаюрах сидячи в будь-якому сідлі, якщо немає заднього амортизатора? Це так пару хвилин присісти, подих перевести.
Цікаві висновки. Я от теж по рельєфах люблю поганяти, але в наших місцинах до будь-якого фанового рельєфу мінімум 15 хвилин їдеш по ровняку :) А як доїдеш до самого "фану", то там того фану на 30 секунд :) А потім ще пів години їдеш до наступного. А якщо захочется в дальні поїздки катати? Коли їдеш цілий день, то незручності посадки виллються в купу неприємних відчуттів. Але сідло - то таке, як не буде влаштовувати, то поміняєте. А рама, імхо, то критичне.
formazon писав:Вы пытаетесь купить вещь, которая должна подходить индивидуально вам по интернету, только посмотрев на картинки, и почитав мнения других людей..
Нічого подібного, я прийшла в магазин в м. Житомирі, подивилася на келліси, на author, універсальні варіанти не сильно сподобалися, здалися дуже громіздкими. А от ваніті підійшов ідеально і тільки після цього я почала дивитися в сторону саме цієї лінійки велосипедів. :velo: Але в магазині на Ольжича був лише один варіант ваніті 10-ка з 17-ю рамою, білий і все.
formazon писав:Поэтому берите бюджет, и едьте в Киевские веломагазины, где можно "попробовать" конкретную модель
Ситуація та ж сама, я списалася з офіційним сайтом, вони мені знайшли у дистрибюторів один варіант - ваніті-50 з 15-ю ростовкою в Одесі жовто-ядучого кольору (самий неулюблений мій) і порадили чекати нових 2016 року. :telefone:
vvtz писав:Я от теж по рельєфах люблю поганяти, але в наших місцинах до будь-якого фанового рельєфу мінімум 15 хвилин їдеш по ровняку А як доїдеш до самого "фану", то там того фану на 30 секунд А потім ще пів години їдеш до наступного. А якщо захочется в дальні поїздки катати? Коли їдеш цілий день, то незручності посадки виллються в купу неприємних відчуттів.
Я так само до нього їду, і навіть по асфальту. Хоча не люблю асфальт (для цього покриття є інші засоби пересування - машини ІМХО), але з форумчанами і по 50 км. за день на старому велосипеді проїздила, років 5 тому і на озера, і по селах, вздовж річок. І нічого. Сідло мені найменше докучало. ;)
Vanda писав:Цікаво, що змушує продавати велосипед, який так дбайливо збирався під себе..
Селяві заставляє, Vanda, селяві. Да и есть ещё на чём ездить. Оставил и себе немного железа алюминия... :velo:

Відправлено через 9 хвилини 6 секунди:
А вообще то, как говорит один мой знакомый велосипедный "гуру из Горы" (какой-то каламбур получился), при всех прочих равных (или близких к равным), выбирайте "беленький" ("беленький" - это условность). Чтоб глаз Вам радовал. Особенно это касается девочек. ;)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!