ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By DIESEL
Многие знают что я катаю на кожаном седле Selle Monte Grappa 1990 Oxford Club Leather Saddle

Зображення

не многие знают что у меня есть Brooks Flyer S Aged

Зображення

но оно мягкое и маленькое для меня

хочу преобрести Brooks B67,

Зображення

но стоит 99 евро... а есть и дороже ( курс 16 )

вообще то покатав на кожаном , теперь не могу ездить на других седлах и понимаю что готов отдать такие деньги за комфорт, но появляется мысль, я тут один такой нежнопопый буржуй?

скажите , есть еще ктото, готовый отдать за седло больше 1000 грн?
By talon
У Антошки же тоже брукс?

А вообще без жопотеста я бы не купил, красиво но нужно прочувствовать :)
By roadrunner
DIESEL писав:скажите , есть еще ктото, готовый отдать за седло больше 1000 грн?
готов отдать в два раза больше, только не знаю куда нести и отдавать :cry:
By DIESEL
talon писав:У Антошки же тоже брукс?
да
talon писав:А вообще без жопотеста я бы не купил, красиво но нужно прочувствовать
дам на тест Brooks Flyer

Добавлено спустя 1 минуту 21 секунду:
roadrunner писав:
DIESEL писав:скажите , есть еще ктото, готовый отдать за седло больше 1000 грн?
готов отдать в два раза больше, только не знаю куда нести и отдавать :cry:
приходи ко мне, скооперируемся
By roadrunner
DIESEL, Fizik Gobi XM есть?

Добавлено спустя 6 минут 58 секунд:
а, не заметил, что тут только Brooks, сорри
By 3DSchuminator
DIESEL писав: я тут один такой нежнопопый буржуй?
ты мое седло же видел? Оно уже порвалось местами, а достойную замену найти не могу. Купить лайтовое нечто, как любят гонщики, - это все равно, что сразу себе подседел в прямую кишку воткнуть... Даже и не знаю на что менять (или тупо можно перетянуть новой кожей?)
Брукс дороговаты и выглядят как из-под прадедушки, пружины наверняка поскрипывать начинают со временем, надо смазывать, а это испачканные шорты...

з.ы. как сказал один очень уважаемый в узких кругах велосипедист: "анальная боль на велосипеде - константа. При покупке более дорогого седла физическая боль заменяется баттхертом от его стоимости"
By roadrunner
3DSchuminator писав:анальная боль на велосипеде - константа. При покупке более дорогого седла физическая боль заменяется баттхертом от его стоимости
та ну, неправда. На действительно хорошие вещи денег не жалко. Ну в пределах разумного конечно.
А брукс - да, не для гонщиков, при интенсивном вкручивании большие потери на амортизацию.
By 3DSchuminator
а чем он так крут, этот брукс? Не натирает? Или не муляет? Или мягко амортизирует? Или все сразу?
By DIESEL
3DSchuminator писав: пружины наверняка поскрипывать начинают со временем,
roadrunner писав:А брукс - да, не для гонщиков, при интенсивном вкручивании большие потери на амортизацию.
че вы к пружинкам прицепились, есть куча гоночных Brooks

Зображення

Добавлено спустя 1 минуту 36 секунд:
3DSchuminator писав:а чем он так крут, этот брукс? Не натирает? Или не муляет? Или мягко амортизирует? Или все сразу?
реально все сразу, только с начала кажется табуреткой
By kuzart
Я зараз на старому потертому хвз укрожа катаю. можна в інеті без проблем такі знайти в районі 100-150 грн. я купив за 50 грн. є люди, які спеціально займаються, реставрують їх і потім дорожче продають.
назад на пластик не хочу.
якби брав брукс, напевно, теж бу, бо роз"їжджене вже. але може трохи не співпасти, залежить, під кого роз"їзджене)
мінусів у шкіряних лише 2: маса і чутливість до дощу.
брукси є гоночний варіант з титановими дугами. ціна космічна)
пружини - в топку. тіко безпружинні моделі.
By ANTOSHKIN
Брукс, це надійні класичні сідла. Дуже сподобалися дизайном та підходом до своєї справи, все ж таки англійці.
Згоден що не кожному підійдуть- так як є деякі особливості, догляд за ними потрібен дуже ретельний, бо все ж таки шкіра, натирка Воском, я брав Твіст, (бо він більш менш на Віск схожий).
Я взагалі їздити на Бруксі це діло вишуканості та стилю))) :cool:
By roadrunner
ANTOSHKIN писав:Я взагалі їздити на Бруксі це діло вишуканості та стилю)))
Пенсне в комплекте? :kazyavki:
By talon
ANTOSHKIN писав:взагалі їздити на Бруксі це діло вишуканості та стилю))) :cool:
Зображення
By kuzart
почитав я оце сьодні вашу розмову і подумав, а сходжу-но в магизин той, де я знаю, шо є поношені брукси. мо", думаю, щось нове є, то куплю.
поношених якраз не було, тіко на пружинках...
аж тут!!!
словом, купив я собі хаспадіна кольта)
дуже класно попав, на нього чомусь дуже охрінітєльна ціна була, розпродаж, чи шо...
тепер прийдеться розкатувать)))
ЗображенняЗображення
By roadrunner
ну если и кузарт скажет что брукс - весч, то придётся брать :shock:
By kuzart
ну якщо я кажу, шо даже хвз укркожа весч, то шо вже про брукси)
і шо я зря гаспадіна кольта купив по-вашему))
By roadrunner
kuzart писав:і шо я зря гаспадіна кольта купив по-вашему))
ну не знаю, я например вот так сразу только по внешнему виду не могу определить, подходит мне сидуха или нет.
By kuzart
так тут же вся штука саме в тому, що цей зовнішній вид не має жодного значення. приблизно через 400-600 км катання будь-яке нове шкіряне сідло приймає індивідуальну форму і стає дуже комфортним саме тому, що стає одним цілим з вашою коханою Ж. плюс воно натуральне, і Ж дихає, доставляючи вам тим самим калейдоскоп відчуттів. і самий главний плюс - в ньому можна їздити без памперсів і на будь-які відстані.
ясно, шо воно стрьомно отак відвалити сразу кусок дєнєг за табуретку. але плюси, що брукс - такий товар, що легко продасться, якщо не підійде. і він майже не втрачає в ціні від перших кількох сотень км катання. та й фактично не дешевшає, поки не просяде. а це реально роки катання, якщо правильно за ним стежити.
мені особисто сьогодні дуже підфартило з ціною. таких цін в природі не існує. навіть бу воно б так не коштувало.
тому раджу десь виловити хвз, можна дуже дешево дістати. і вбити не жалко дощами-гряззю. покатати і понять. тіко воно не сразу понятно стає, як сів. а вже коли воно прийме саме ту форму. ясно, шо воно в бу уже трохи має чужу форму. у випадку хвз даже не трохи, а совсєм. але все одно підлаштовується. мені пощастило, бо попередній власник мого хвз був моєї форми, і ми з сідлом зразу зрослися).

Добавлено спустя 16 минут 5 секунд:
http://www.veloonline.com/view.shtml?id=9582
ще раз хрєнєю від ціни, по якій взяв. нереально підфартило мені, рєб"ята... прям як слон ходжу тепер. спасібо, шо тему почали, бо я в той магазин і не збирався йти.
By roadrunner
а ви придивіться до нього уважніше, там випадково "made in china" ніде не написано?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!