ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By krecc
DIESEL писав:
krecc писав:Организовал поездку Сергей Рудницкий(я так понял), это для нас была полная халява, за что нам такое я не понял. Спасибо за организацию и приятную компанию!
організував поїздку Польський спортивно-туристичний клуб «Вовчі гори», який діє при МГО «Польське наукове товариство у Житомирі»
Ірина Баладинська - голова організації
Сергій Рудницький - замісник
Дякую, завжди поляків поважав!
А які цілі в такий спосіб вони переслідують?
By DIESEL
krecc писав:
DIESEL писав:
krecc писав:Организовал поездку Сергей Рудницкий(я так понял), это для нас была полная халява, за что нам такое я не понял. Спасибо за организацию и приятную компанию!
організував поїздку Польський спортивно-туристичний клуб «Вовчі гори», який діє при МГО «Польське наукове товариство у Житомирі»
Ірина Баладинська - голова організації
Сергій Рудницький - замісник
Дякую, завжди поляків поважав!
А які цілі в такий спосіб вони переслідують?
організації потрібен рух
всі події плануються заздалегідь , було закладено 5 учасників, а з організації поїхало тільки 2, вами і залатали діру, я думаю всі раді
це моя думка, можете мене поправити
By krecc
phpBB [video]
:so_happy:
By krecc
Сьодні тренувався перед гонкою в Білій Церкві. Коли вкручував по шосе, дуже наглядно мій вел ізвивався як китайський дракон :stid:
Не думав шо люмінь на стільки пластелін! :(
By Snumsmumrik
krecc писав:Не думав шо люмінь на стільки пластелін
Втулки на люфт проверь.
By krecc
Snumsmumrik писав:
krecc писав:Не думав шо люмінь на стільки пластелін
Втулки на люфт проверь.
Тільки в задньому колесі є незначний.
By Snumsmumrik
krecc писав:Тільки в задньому колесі є незначний.
Заднее колесо и даёт основное ощущение люфта. Плюс покры. Плюс 29" колёса сами по себе имеют паршивенькую жёсткость на скручивание. Рама тут не причём.
By voland
krecc писав:Тільки в задньому колесі є незначний.
Я так понимаю что втулки не на промах? Если да - то вперед к Дизелю за свежей смазкой и регулировкой конусов...
By roadrunner
Snumsmumrik писав:Рама тут не причём.
может тут дело не в материале, а в геометрии рамы? Узкий ромб, короткая рулевая, длинная амортвилка. Естественно, что на шоссе всё это будет гулять аки змий ;)
By krecc
Вс1м дякую.
Коплю грош1 на толковий в1лсет.
By Snumsmumrik
roadrunner, честно говоря, не понял, что имелось в виду :)
krecc, и даже с крутым 29" вилсетом поперечная жёсткость будет так себе. 29 такие 29 :) А вот подрегулировать втулку — надо.
К слову и сам страдаю от люфта в задней втулке. Никак от него избавиться не получается :(
By krecc
Snumsmumrik писав:krecc, и даже с крутым 29" вилсетом поперечная жёсткость будет так себе. 29 такие 29 :) А вот подрегулировать втулку — надо.
К слову и сам страдаю от люфта в задней втулке. Никак от него избавиться не получается :(
Не, люфт мінімальний, можна сказать в межах допустимого. Все в купі дає такий ефект, я так думаю.
Я тут на днях катнув на велі Сергія Рудницького, у нього KTM Ultra Fire, він міцний як намінюка! Короче люміневий найнер в ростовці 56".- це китайській змій! :-?
By krecc
DIESEL писав:krecc, може в тебе вилка мняягка :-?
Що ти маєш на увазі?
Ну як би Рекон, бюджетний, міцній, не облегшений

Але мені це незавадило всіх дрюкнуть! :kazyavki:
Зображення
Востаннє редагувалось 28 жовтня 2013, 22:17 користувачем krecc, всього редагувалось 1 раз.
By Snumsmumrik
krecc, капец, когда ты уже научишься тегами пользоваться? :lol:
By krecc
Snumsmumrik писав:krecc, капец, когда ты уже научишься тегами пользоваться? :lol:
Навчи! а то я на форумах тiльки флудить вмiю.
By DIESEL
krecc писав:Але мені це незавадило всіх дрюкнуть!
де це ти дрюкав?

Добавлено спустя 1 минуту 28 секунд:
Snumsmumrik писав:krecc, капец, когда ты уже научишься тегами пользоваться? :lol:
правильно фото вставляти?
By krecc
DIESEL писав:
krecc писав:Але мені це незавадило всіх дрюкнуть!
де це ти дрюкав?

Добавлено спустя 1 минуту 28 секунд:
правильно фото вставляти?
В Б1л1й Церкв1, але дали т1льки кружку! :lol:

Так так, оте "правильно"
By Snumsmumrik
DIESEL писав:правильно фото вставляти?
Да та всё подряд, и фото вставлять, и цитаты делать, и спойлеры ... смотреть страшно :D
By krecc
Всім привіт!
Є результати гонки з Гайка :ura: з цього приводу напишу мінізвіт.
На гонку поїхали вдвох, я та Сергій Рудницкий, ще звонив ZIMу, але він не брав трубку, а зря! :-P
Вчасно виїхали з дому, але дорога в Білу Церку готувала нам сюрпризи в вигляді вузької, розбитої, латаної та знову розбитої дороги, інколи траплялись ями в півколеса. Такої дороги відсодків 60-70 з боку Житомира, від загальної відстані Житомир-Церква. В той день це було небезпечно, але про це згодом ;)
На стартовій галявині опинились завчасно, незважаючи на те що навігатор нас водив по камьяній дорозі з часів війни :-? Спокійно зібрали вели і поїхали дивитись трасу, яка оказалась дуже драйвова але непроста, із за того доробленого відрізку з спусками та торчками. А взагалі траса швидка, динамічна, є де розігнатися, обігнати та втікти, є де на техніці обходить.
Далі почали торчувати, так так, Сергій набадяжив торча та поділився зі мною. Перший торч пється перед гонкою, і спостерігаючи за заїздом еліти, адреналинило та піднімало бойовий дух, від чого хотілось поскоріше стартануть!
Нарешті прийшов час розминки з розегрівом. Багато таких як я активно розминались, у всіх бойовий настрій і це видно, адреналінить ще більше... відчуваю буде цікаво!
Передстартове построєніє, я як завжди невстигаю(старт був з запізненням) і стаю в самом канці своєї групи. Зображення
Поки гонщеги вирвались з щільно забитого стартового тунеля, то відрим лідера вже був суттєвий :(
Перше коло, один із перших повороті, золоте листя нагадоло про своє існуваня,- завал! На початку гонки неміг подружитись з переднім перемикачем, ну не зкидував він, від чого було декілька підстав на торчках, коли я єфектно зупинявся по центру торчка та двума чіткими рухами стопарив гінців що намагались мене обійти з двох боків :cool: Але голосно та виразно вибачався.
Потім я знайшов спільну мову з велом та собою, авжеж яж уже валю другий торч, від дуету с першим мене штирить неподецкі, відчуваю сили, забуваю про біль, забиту дихалку та відпадаючу печінку, валю на всі сто! Зображення
Зображення
Ближче до кінця гонки сили покидають, а гінці попереду все сильніші, ще парочку зїдаю, ала від останнього невдалося втікти, він мене на фініші дрюкнув, поступився я йому три секунди. Финішую 19 з 40 учасників з болем в рукаж, все чудово, а от руки болять, чого так?
Свято продовжується, на лотереї Сергій отримує флягу, а я Чашку з логотипом гонки :cool: Зображення
Зображення
А ще Сергій отримав диплом, як самий дорослий учасник гонки :so_happy:
Зображення
Нагородження, фотки, навколо багацько щасливого люду, погода прекрасна, Гайок-чудовий денек! :bayan: Зображення
Дорога назад в Житомир, перша половина нормального дрожнього покриття та денного світла, а ось потім трохо пекла в вигляді фігової дороги, вечірньої темряви та отходняком від торча. Просто настав момент коли його дія зупинилась і мене накрила вся втома що накопилась, адже на гонці валив на всі сто, в перше раз так і мені це дуже сподобалось! Всета ки, ми були в рідному місті о 20.00, цілі, втомленні та задоволенні.
Дякую Сергію за гарну компанію та торч. Дякую Оргам з гонку, гінцям на суперництво, погоді дякую!
Результати http://bikeportal.org.ua/index.php?opti ... Itemid=593
Востаннє редагувалось 04 листопада 2013, 11:53 користувачем krecc, всього редагувалось 2 разів.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!