ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By talon
jazzec писав:
krecc писав:каско
реклама? :oppa:
криво вставленный код с радикала :)
By jazzec
тема знаходиться в розділі "Наши байки"
байкаВідобразити
wikipedia
Байка — поучительный или юмористический рассказ, иногда основанный на реальных событиях[1].
Достоверность байки несколько выше, чем анекдота, но это не исключает прямого вымысла или литературных приёмов, с помощью которых рассказчик «подаёт» байку.
:D
By Snumsmumrik
krecc писав:Щось помітили?
Мммм... Бачу krecc-а з вєльчіком в костюмі водолаза на покатушці. Що недобачив? :D
By vvtz
kuzart писав:13 сторінок теми про 1 вел, і це ще не прєдєл...
Про вел тут сторінки дві може й набереться, все інше як завжди... Харош флудити, хлопаки. Кресс, дайош якісні фотки ракети з новою вилкою. Доречі, білява вилка цілком норм на чорному байку. Можна ще світлі гріпси ставити і може сідуху посвітліше. Для феншую.
By kuzart
а ще покришки, тросики. та й раму чом би вже не замінити
By krecc
jazzec писав:
krecc писав:каско
реклама? :oppa:
Ненавмисно, виправив.
Так шо, пом1тили?

Добавлено спустя 18 минут 46 секунд:
kuzart писав:а ще покришки, тросики. та й раму чом би вже не замінити
Наступн1 покришки з б1лими поласами в1зьму. Буде дешево та гарно.
Ти так 1 дос1 незрозум1в, що тв1й сарказм не за адресою :stid:

Добавлено спустя 3 минуты 27 секунд:
Якщо хтось незрозум1в шо це за тема така, на перш1й стор1нц1 зверху пояснення з офиц1йним дозволом!
By kuzart
сарказму в мене немає. це просто спосіб доведення цієї теми до 15 сторінок. а ще вболівання. за вас обох.
до речі (цікаво, до якої це?), якось спробував я було покататися по трасі КК в яру - молодці, ніде правди діти - понакопували такого, що голову скрутити можна! так що я в КК визначився остаточно, що участі ніколи не братиму. ні без з концепції, ані з нею. а ти молодець, втягнувся, ще й на міжнародний рівень вийшов. так що наступного року в житомирян є шанс.
By Snumsmumrik
kuzart писав:понакопували такого, що голову скрутити можна
А що, по кухонному столу їздити, щоб повороти всі із значками, плоскі, і подушки скрізь? о.О Який сенс по плоскачам їздити?
By kuzart
та ні, просто на шаленій швидкості таке проїздити - це не для мене. а для тих, хто в тому знає толк. я ж нічо проти.
By Snumsmumrik
kuzart, можна ж і не на шаленій :)
By ANTOSHKIN
kuzart писав:а ти молодець, втягнувся, ще й на міжнародний рівень вийшов. так що наступного року в житомирян є шанс.
вже й можна міжгалактичний спробувати.
By kuzart
Snumsmumrik писав:kuzart, можна ж і не на шаленій :)
так змагання ж... всі лелять, і я летю.
ANTOSHKIN писав:вже й можна міжгалактичний спробувати.
нє, по міжгалактиках в нас ти спеціаліст)
а хтось знає, чо" я взагалі в цю тему поліз?
By talon
kuzart писав:а хтось знає, чо" я взагалі в цю тему поліз?
опытом поделиться, сто лет как-никак :)
By Snumsmumrik
kuzart писав:а хтось знає, чо" я взагалі в цю тему поліз?
Прочитав эту фразу и я репу почесал и решил заглянуть в первый пост ветки... и увидел это.
krecc писав:Размер рамы 56", вес ровно 15 кг, есть крепление для багажника!
Ну и, конечно же, в тот же момент задался вопросом: вот вел выбирался как "обязательно чтоб с багажником, а то картошку возить...". Но далее ни слова о любимом багажнике. Как же так? Всё в соревновательную тему ушло.
А, раз такие помидоры в нашем огороде, подумалось тут же, почему багажник на соревнованиях-то не используется? Для "тюнинга", к примеру. Вот счастливые владельцы "копеек" и "девяток", к примеру, их используют "с пользой для дела" — антикрылья, спойлеры туда прикручивают... А тут - крепление по чём зря пропадает! Непорядок, я так вам скажу!

p.s.: псто носит наклеечку "шуточный характер", если что
By formazon
Да, да помню... было насчет багажника. :hi2:
By krecc
ой хлопці, шоб ви без мене робили!? :lol:
Ось вам тюненг, який ви непобачили, доречі Зображення
Зображення
досвід перейняв у киян :so_happy:

Добавлено спустя 34 минуты 36 секунд:
formazon писав:Да, да помню... было насчет багажника. :hi2:
Хлопці, я розумію шо ви тут "прикол ловите"(я тільки за ;) ), но могли шось нове придумать :stid: Вже писав неодноразово, шо я не спотсмен и вел у мене на всі випадки життя!
By Snumsmumrik
Кхм.
Я в замешательстве. Бутылка под седлом - спасает только ... вообще ни от чего не спасает. Зачем она?
Грязезащита переднего переклюка - вещь нужна, но то, что ты прикрутил, будет только накапливать грязь. Простая физика: грязь летит с колеса, сверху. И будет складываться кучкой сверху на переклюк, надёжно поддерживаемая подобным крылом.
Хочешь защитить передний переклюк - закрывай его сверху, а не сзади.
By Egor_Goodman
krecc писав:ой хлопці, шоб ви без мене робили!?
скучалиб. Спасибо за тему и активность. прочел три страницы на одном дыхании, и посмеяться было над чем и задуматься и расширить кругозор.
Snumsmumrik писав:Я в замешательстве. Бутылка под седлом - спасает только ... вообще ни от чего не спасает. Зачем она?
ООО! я тебе расскажу. Я конечно не вижу фоток потому как Крес не научился их вставлять :)
Но думаю что понял о чем речь, так вот я как то попал в холодный дождь без щитков и в шортах с памперсом. а дождь был не то чтобы сильный но продолжительный... так вот струя с заднего колеса била прямо .... простите за мою прямоту - в попу. Памперс напитался водой, стало ужасно не комфортно, когда слезал с вела чтоб передохнуть - с памперса текло как с мочалки. А не задолго до этого я читал про бутылку под седлом... вот ехал я там где нет бутылок и мечтал о том что когда-нибудь я её туда прикручу, и попав опять в такую ситуацию буду с сухим памперсом или хотя бы вохким, но только не с ледовитым океаном в штанах.
вот такая грустная история :(
By Snumsmumrik
Egor_Goodman, кстати да, фотки уже и я не вижу :)
Но, судя по тому, что я успел таки увидеть, при таком выглядывании из-за седла, бутылка только узкую часть седла и защитит, а в памперс зальёт и сверху, и снизу. И будет там весело хлюпать и булькать при поездке. Причём чем дырявей и корявей место передвижения, тем веселее будет в штанишках :D
By DIESEL
phpBB [video]
phpBB [video]
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!