Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира
И, всё-таки, Giant [джайент], не gaint/гаинтformazon писав:Gaint
сорри если не к месту, пересмотрел сегодня видео.formazon писав:Это тут к чему?
баловані байкери стали...formazon писав:Он дорого хочет 3800 без торга за раму 2006 года. На х-байкерз за 4000 можно уже спешевские рамы 2008-2010 выцепить.
Мда... рамы классные. По цене не влажу.. Уже заказал giantEgor_Goodman писав: сорри если не к месту, пересмотрел сегодня видео.
подумал что это тут к месту, разве не про выбор?
це просто їхня фішка. естетична сторона. яка, погодьтеся, має додаткову собівартісну скадову.formazon писав:Шлифованые швы крепости раме не добавляют. Это скорее предотвращает выпуск плохо про вареной рамы.
фігня це все..formazon писав:Год потенциально указывает на то, что раму пользовали в хвост и гриву долго-долго
Ну, я купил 2005 года. Хотел попробовать многорычажку. Посмотрим, на этих американцев =)Andron писав:а на рахунок старе/нове.. подивіться вилки 2000 року випуску і теперішні.
раніше це були ноги істон, корона фрезерована, штани фрезеровані, шток фрезерований, все з алюмінію. а зараз що? все з лиття, яке можуть цілими партіями відзивати. бюджетні бренди так як і самі дорогі виготовляються на одному заводі, з одними працівниками і службою ОТК..
фігня це все.. сколи в1д кам1ння н1хто не в1дм1няв)Andron писав: фігня це все..
я в 2010 році купляв байк 2006 року після трьох! власників. в нього був такий стан, що якби його виставили на вітрину в магазині, я б ніфіга не здогадався що він б/у.
К сожалению, форум умирает
Некоторые покупают велосипед, выезжают 5 раз а потом он стоит в гараже, или в квартире. На пинке продавалась рама Big Hit 2004 года в идеале! Никаких сколов! За 200 канадских баксов с амортом фокс ванила с бачком!krecc писав:фігня це все.. сколи в1д кам1ння н1хто не в1дм1няв)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!