ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By Snumsmumrik
Дискриминация! Я же минимум до 18-30 на работе :stid:
By jazzec
я буду після роботи...після 17:00, але зараз вже швидко темніє...
якщо хтось може раніше, вітається, але постає питання у знаряддях праці+фронт робіт...
By Svitlyachok
я можу до 17ї і після 18ї, але потрібен хтось зі знаряддями праці) завтра там фрірайдери будуть катати, можна і їх зловити і видати інструменти)
By jazzec
з "інструментів" у мене в машині зараз є: сокира, лом, граблі, лопата...
By Svitlyachok
ну поїхали зараз)))
By jazzec
ще "пила" на двох...
By sasha_trn
А какая разница в трассах между аматорами и элитой?
By Snumsmumrik
sasha_trn, в трассе — никакой. А вот в количестве кругов — будет. Насколько я понимаю... :)
By sasha_trn
Ну а в километраже какая разница кто-то знает? А то же надо куда-то зарегистрироваться, а куда не понятно.
By Snumsmumrik
sasha_trn, лучше к нубам и первое место, чем к чемпионам и последнее :D
By jazzec
круг біля 2,5 км...
з кількістю кругів ще точно не визначилися, бо точно не відомо протяжність, складність, час проходження...
чоловіки: аматори - 5 кругів, еліта - 7,
жінки: судячи з кількості учасників, скоріше за все буде одна категорія - 3...4 круги...
можливо не одна, але їхати будуть усі разом...
sasha_trn писав:надо куда-то зарегистрироваться, а куда не понятно
зареєструватися можна в любу категорію...чоловічу, я так думаю ;) ...буде ще передстартова реєстрація, остаточна!
онлайн - це щоб організатори бачили приблизну кількість учасників...
By Svitlyachok
Snumsmumrik писав:лучше к нубам и первое место, чем к чемпионам и последнее
Эм.. если ты среди "нубов" займешь первое, ты все равно "нуб", ибо категория как бы намекает (это давайте упустим, что в даном топике категория называется аматоры)

А если ты среди чемпионов - то какая разница какое место, ты ведь уже чемпион.

А вообще пройти все круги в категории "элита" сложно, весной аматоры все доехали до финиша, а вот у элиты 3 схода с дистанции. Поэтому смотрите на свои силы и выбирайте)
By jazzec
і так, Друзі! Хто має час, натхнення і сили залучається завтра (суботу) на підготовку траси до КК.
У кого є, то бере з собою інструменти(граблі, лопати)
З собою можна брати бутери, чай...

Я в Яру з 10:00, 0676881408
By Snumsmumrik
jazzec, обязы буду. Только инструментов дома аж ни одного. Бери на двоих хотя бы :)
By jazzec
сьогодні "арбайтен" у Яру...я, Дьорт, Снум, Світлячок і...новий велодруг із Коростишева, він "припиляв" до Житомира своїм ходом, щоб допомогти готувати трасу до змагань!!! :shock: :hi2:

за світловий день підготували саму складну ділянку траси, залишилось підкорегувати парочку стрьомних місць і трохи травичку підкосити...
хто має косу і вміє косити, запрошую на завтра...

напрацювалися нехило...копали, пиляли, гребли, будували, трамбували, прибирали сміття, а там його :stid: прибирали дерева, що перешкоджали...
як ото під 100-ку "накатили" по грунтовочкам нелегким...хух...
дозавтра!

а траса дуже прикольна виходить!
By zvirychka
jazzec писав:за світловий день підготували саму складну ділянку траси, залишилось підкорегувати парочку стрьомних місць і трохи травичку підкосити...хто має косу і вміє косити, запрошую на завтра...
можу взяти на завтра тільки лопату...іншого уви нема....косити вмію, але інструменту нема....

завтра на коли приїжджати???? і на яке саме місце?
By BONUS
jazzec писав:сьогодні "арбайтен" у Яру...я, Дьорт, Снум, Світлячок і...новий велодруг із Коростишева, він "припиляв" до Житомира своїм ходом, щоб допомогти готувати трасу до змагань!!! :shock: :hi2:

за світловий день підготували саму складну ділянку траси, залишилось підкорегувати парочку стрьомних місць і трохи травичку підкосити...
хто має косу і вміє косити, запрошую на завтра...

напрацювалися нехило...копали, пиляли, гребли, будували, трамбували, прибирали сміття, а там його :stid: прибирали дерева, що перешкоджали...
як ото під 100-ку "накатили" по грунтовочкам нелегким...хух...
дозавтра!

а траса дуже прикольна виходить!
Да, после всего прикатил в Корык позно вечером и упал спать без задних ...топталок! :D
А трасса и вправду хороша!
Хорошего субботника в воскресенье.
By jazzec
Дякую усім хто вчора "включився" в заключний етап підготовки траси!
далі буде...
By Snumsmumrik
jazzec, я б сказав, що заключний буде в субботу: перевірити на сміття, пошкрябатись граблями, може навіть копнути десь.
Доречі вчора вже якась величезна гілляка валялася на трассі (біля нашого моднявого бревнопереїзду)... і звідки вона взялась :-?
Коли в перший раз їхав, із Сєрьогою, Ardis'ом, її не було. Ще через хвилин десять там же їду — вже лежить. І дівчата з малечею радіють чогось... :-?
By Shurik
Все готовы к "полному КК"? Прогнозируют как минимум дождь, а как максимум - снег. Будет настоящий "замес" :velo:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!