ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Розваги, теми для обговорення та спілкування про що-небудь (або взагалі ні про що)
By kolu4iy
Svitlyachok, а ты через окно, можешь сразу на велосипеде, мягче будет приземляьтся :D
By Svitlyachok
kolu4iy, толку то) я сама себя не отпускаю ;)
By INSPIRE
Svitlyachok писав:INSPIRE, футбол смотреть))) скучно одной же, а из дома не выпускают(
я б канешна это самое... :ole: :alco: Но тагда меня дамой нэ пустять... :girl_devil: :hang:
By Шура
СС победой! :ura:
By Svitlyachok
:fire: Шева красавчик!!! потрясающие голы)
By jazzec
:football: блін...кльовий другий там!!! Шева красавчєг!!!
By Svitlyachok
Кто в курсе, как там в Заречанском лесу сейчас с болотом? )
By jazzec
Svitlyachok писав:как там в Заречанском лесу сейчас с болотом?
а ти жаждєш болота? можу підказать де воно є при любій погоді...
By Svitlyachok
jazzec, в другой раз расскажеш)) просто Бьянка чистенькая, хочу чтоб она такой побыла немного
By Admiral
После работы еду в киев, есть 4 места тел 0938894151
By ТК Поліське Джерело
І я віжу..і шо? Маю я ті буклєти шо він натиражував- якість нижче плинтуса..але вхож+адмінресурс..тому не переймається і просто видається :stid:
А от кого я там на фото не бачу для такого амбітного проекту "туристичні маршути Житомирщини" -так це реальних туристів (мій дядько не в счот)...Вони знов будуть "по материалам наданим районними управліннями культури" (с) маршрути придумувать?? :stid: :bayan: З його допомогою вже якось видали інтерактивну карту області...господи спаси :stid: Озера вказано не там, заказники не там..тобто питається -нафіга таке видавать? Для галочки? Задійте тих -хто знає тему -тому що практикує: екологи, біологи, туристи.... Проте цього ніколи не буде.
І ще раз про створення "туристичного сайту області" -кажись один такий сайт за бюджетні кошти пан Костриця пробив років 5 назад www.tourism.zt.ua
Він вісить то що називають "мертвим сайтом": пару статей для галочки із початку-та один раз на місяць одним рядком новина про фест-конференцію-з`їзд і прочу лабуду. Це аби ідей наплодить і реалізувати на високому рівні (не сам-собі все ж сайтостроітєль) а потім цим "козиряти" ? Покайтесь -вже один є сайт - який нікому не потрібен та який ми оплачуємо-там і хостінг, і верстка, і дизайн..і ще всякого..думаю.І вже багато років вісить.Хто буде такий масштабний сайт робить??? Це гігантська власна невтомна ініціатива має бути! Я шибко сумніваюсь, що щось подібне до ресурсу "ІЦ Полісся" в плані якості та авторської унікальності контенту буде створена.
By ТК Поліське Джерело
VIX, я тя видалив з аськи..ібо твоя аська чи то поломана чи п`яна...коротше када вона проспиться, хай стучиться знов :telefone: :hi2: Ібо ти мну і я тє нужон
By eville
всем привет!!!! желаю вам удачного лета!! очень скучаю за великом!!! З.Ы. всем большой привет из США!!!
By ANTOSHKIN
eville, Приезжай... Когда Тебя Ждать!?
Бери 5 айфонов В дорогу! :D
By p@sh@
ANTOSHKIN писав:Бери 5 айфонов В дорогу!
бери 6... :lol:
By Egor_Goodman
7 бери - Семь!!!

Добавлено спустя 53 секунды:
eville писав:всем привет!!!! желаю вам удачного лета!! очень скучаю за великом!!! З.Ы. всем большой привет из США!!!
надолго там?
учиться уехал?
By jazzec
eville писав:очень скучаю за великом!
а шо у тій Америці да немає лісапєдів?
By Egor_Goodman
jazzec писав:а шо у тій Америці да немає лісапєдів?
кстати да, ты там покатайся, фотки поскидывай нам со своих покатушек :)
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 214
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!