Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира
все є, вони великі і я їх поклав в комору, завтра, в суботу, буду з 10 до 18Shurik писав:Сьогодні був у Горі, по словам дівчини, яка там була - Дізєль десь катався, а при згадуванні про афіши, я отримав десяток чорнобілих ксерокопій А4 Маю змогу через профком розклеїти афіши в ЖДУ Франка на 9-ти факультетах.

я как раз сегодня общалась с их организатором) так что будет, интересно как они выглядят)Snumsmumrik писав:а вот такое у нас будет: ссылко
Тогда я в Коростышеве и останусь))) Надеюсь до глыбочицы, не дальше... да еще и дождь с утра, ух...Snumsmumrik писав:Svitlyachok, опять до коростышева?
p.s.: а где это ты их организатора зацепила? о.О
Считаю, как авто-велосипедист, что эту надпись не нужно размещать в шапке.Egor_Goodman писав:27 мая ВЕЛОДЕНЬ!!!кто в машине тот ОЛЕНЬ!
Підтримую. Це буде кричатись для тих вело-автомобілістів, що без поважної причини динамлять Велодень.jazzec писав:буде-бууууде!INSPIRE писав:это не будет кричатся в велоколонне на Велодень

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!