Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира
В формате Велодня будет не ахти. Конкурсы должны быть динамичны, с быстрой сменой, чтоб не заставлять ждать долго и скучать(нет азарта - быстро пропадает интерес). Вспомнив прошлые года можно понять, что людям нравится.Arny писав:Last Man Standing -- определённое количество участников ( например 7 ) на такое же количество кругов ( 7 кругов ), каждый проехавший круг, последний участник ( пасущий задних )))
должна дежурить скорая по всем правилам проведения таких соревнований, имхо, для велодня слишком экстремальноSnumsmumrik писав:он считается контактным

Круто! Молодці!jazzec писав:Вчора надруковано і віддано на розміщення 4-ри постери на сітілайти по вул.Московській, з 1-го травня нам обіцяли їх розмістити.
Дякую Трамплінчику за хлопоти та власне РА "Барабан", яке підписалося на цей добрий жест.
ViX писав:я хотел бы принять в нем участие.
Может, есть смысл что-то новое придумать? Чтобы не было похоже на прошлогодний Велодень.Diama писав:КОНКУРСЫ

Сьогодні був у Горі, по словам дівчини, яка там була - Дізєль десь катався, а при згадуванні про афіши, я отримав десяток чорнобілих ксерокопій А4jazzec писав:і так друзі!
думаю сьогодні надрукуються а 10.05 будуть доступні (в Горі) для розклейки афіши А3 формату завдяки товаришу Гудману!
Терміново тре розклеєвати в школах, вузах і інших навчальних закладах...
Добавлено спустя 7 минут 57 секунд:
флаєри будуть через пару днів...і тоді всі на роздачу!

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!