ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Веложиття, проекти, діяльність велоклуба
By sashko
Шановні, Я знаю з чого почати роботу, Я допоможу, потім будете самі керувати планувати та організовувати роботу. Для початку портібно хочаб чотири не байдужі людини. Зустрінемось, поспілкуємось та визначемось: Чи будемо реєструватись, чи будемо працювати чи просто ідея безглузда та розійдемося.

Добавлено спустя 2 минуты 47 секунд:
Якщо Ви уважно почитаєте мої попередні коментарі, то Ви помітите що саме Я і шукав певні обєднання, людей які вже щось роблять чи збираються зробити, та обєднатися силами.
By Шура
sashko писав:Для початку портібно хочаб чотири не байдужі людини.
"Для початку" нужно озвучить(может быть здесь) более-менее конкретный план-идею.
Тогда возможно найдутся единомышленники, которые сядут за стол, чего-то додумают-решат :hihi: , а уж тогда под венец регистрироваться...
By Snumsmumrik
Мне кажется, что житомирское велосообщество, в том виде, в котором есть, ещё не настолько организованно и дружно, чтоб какие-то структуры формировать. Активистов чуть ли не столько же, сколько и участников и, грубо говоря, их всех на пальцах пересчитать можно. В общем-то это не сложно заметить и по количеству отписывающихся здесь, на велофоруме.
By sashko
Кажу сходу:
1. Провести декілька показових велосипедних акцій для популяризації велосипедного руху
2. Взяти участь в ВелоФорумі який організовується кожного року, і в 12 році він відбудеться в Євпаторії
3. Створити сайт
4. Заявити про себе в ЗМІ та місцевому муніципалітеті
5. Планування та розробка проектів, пошуки під них же спонсорів спонсорів
Може у Вас зявляться ще якісь ідеї. І план роботи на 12 рік готовий. Якщо гарно подумати, то і в Мене ще якісь варіанти зьявляться.

Добавлено спустя 5 минут 38 секунд:
Достатньо трьох - чотирьох. Потім до нас підтягнуться, будуть проситись. Люди з АВК готові нам дечім допомагати для початку. Все буде ок. Головне нет стріматись і почати.
By Шура
sashko писав:Кажу сходу:
1. Провести декілька показових велосипедних акцій для популяризації велосипедного руху
2. Взяти участь в ВелоФорумі який організовується кожного року, і в 12 році він відбудеться в Євпаторії
3. Створити сайт
4. Заявити про себе в ЗМІ та місцевому муніципалітеті
5. Планування та розробка проектів, пошуки під них же спонсорів спонсорів
Може у Вас зявляться ще якісь ідеї. І план роботи на 12 рік готовий. Якщо гарно подумати, то і в Мене ще якісь варіанти зьявляться.
1. Проводятся! Самый показательный - Велодень. До 300 участников, поддержка властей и т.д.
2. Это участие само по себе велодорожки и парковки нам не поставит...
3. Сайт пожалуйста! вот он у нас есть!
4.С властью сотрудничаем...
5.Ну вот и предлагай реальный проект, будем обсуждать! :-?
By sashko
Ок. Буде по Вашому. Бажаю Вам успіху.
By Admiral
sashko, напиши, пожалуйста, в тему чуть подробнее план достижения какой-то цели и распиши должностные инструкции для каждого участника. Тебе стоило с этого плана начать тему. Ты можешь создать новость на нашем сайте и на ЖЖ (самый посещаемый сайт региона), все в твоих руках.

Если будет трудно найти желающих занять роли, я дам тебе базу телефонных номеров 50ти велосипедистов подписанных на покатушки и ты сможешь лично всех обзвонить и каждому предложить что-то сделать для города, объяснив куда пойти, что сказать, что сделать. Ты должен выступить конструктивным менеджером, мозгом. Иногда народ требует пинка, тільки не словом, а ділом.

Даже в неофициальном формате можно сделать многое. Кстати, я лично, по умолчанию, почему-то никогда не рассматриваю сотрудничество с государством. Только частная инициатива.

sashko, мне будет жаль если ты покинешь нас. Твоя энергия должна найти реализацию. Быть может немного остынь, но не теряй амбиции... без них никуда :) Вспомнилась фраза: все лучшее придумали дилетанты...

напиши мне в аську или скайп, тебя надо как минимум сохранить ;)
icq 553554449 скайп admiralz888

Добавлено спустя 18 минут 27 секунд:
Кто может сказать компетентно, под кем официальным находятся велосипедисты Житомира?

например, если будет нужно официально представить запрос-шмапрос насчет, например, велопарковок, есть от кого официально написать? Не будет предъявы типа "Ваша ГО Турклуб никаким боком не касается велопарковок. Занимайтесь туризмом." ??

Добавлено спустя 16 минут 39 секунд:
[0:20:11] Саша Папірний: Привіт.
[0:20:12] Саша Папірний: Разрешите мне видеть вас, когда вы находитесь в сети Skype (Please allow me to see when you are online).
[0:20:16] Роман Житомир: Роман Житомир відправив контактні дані Саша Папірний.
[0:20:23] Саша Папірний: Сашко - Радомишль
[0:20:23] Роман Житомир: привет
[0:20:26] Роман Житомир: спс
[0:20:41] Роман Житомир: ти більше не будеш відписувати у нас?:)
[0:21:10] Саша Папірний: Насправді в мене не так багато часу щоб добиватись і проситись, можу тільки запропонувати, що і зробив
[0:21:19] Роман Житомир: і я ще зрозумів чому ти з Радомишля займаєшся Житмоиром?
[0:21:59] Роман Житомир: не зрозумів*
[0:22:01] Саша Папірний: Я член АВК в Києві, Голова ГО в Радомишлі + Ми з Малинчанами плануємо створювати власну ГО
[0:22:22] Саша Папірний: + підприємець розвиваю туризм
[0:22:29] Саша Папірний: це так в двух словах
[0:22:40] Роман Житомир: а що таке АВК
[0:22:50] Роман Житомир: ти писав про це в своїй темі?
[0:22:56] Саша Папірний: Асоціація Велосипедистів Києва
[0:23:28] Саша Папірний: Тому можу бута и Вам корисний навіть контактами
[0:24:06] Саша Папірний: Наша Асоціація багато вже досягла і можна просто брати досвід як за приклад
[0:24:46] Саша Папірний: Чому Житомир, Я там вчився, Вчився мій рідний Брат, маю там багато друзів і часто там буваю
[0:24:56] Роман Житомир: добре що ти зявився на нашому форумі. дійсно буде добре йти по вашим стопам, якщо виникне потреба у ГО...
[0:25:12] Саша Папірний: Є такий проект зараз в розробці як ЄвроВєло
[0:25:14] Роман Житомир: як часто буваеш в Житомирі?
[0:25:20] Саша Папірний: Зараз уину лінк
[0:26:11] Саша Папірний: http://www.eurovelo.org/routes/
[0:26:48] Саша Папірний: маршрут №4 буде проходити через Радомишль та Житомир, тому для мене це так важливо
[0:27:20] Саша Папірний: А це в перспективі сотні, а потім тисячі туристів щороку
[0:29:49] Саша Папірний: Як на мене, тема на форумі сама себе вичерпала, тому не бачу що би там можна добавити. Ви маєте мої контакти, буде цікаво звяжетесь
[0:31:34] Роман Житомир: ок
[0:33:40] Роман Житомир: ЕвроВЕло роблять українці чи хто?
[0:34:09] Роман Житомир: ти писав про ЕвроВЕло в темі? не бачив здається..
[0:36:43] Саша Папірний: Цей проект тільки в розробці, Займається ним конкретно АВК, тому що Європейська федерація Велосипедистів не хоче взагалі звязуватись з державними структурами. АВК є членом Євро Федерації Велосипедистів. Проект розрахований на 3 роки. Те що жовта лінія веде до києва це одне, але самі пункти ще будуть обговорюватись.
[0:37:22] Саша Папірний: Можу показати приблизний маршрут, але при зустрічи, якщо цікаво.
[0:37:48] Саша Папірний: В Житомирі буваю раз на два тижні точно, інколи і частіше
[0:38:42] Саша Папірний: Так, писав, але багато моїх коментів десь безповоротно зникали...
[0:43:10] Роман Житомир: можливо коменти зникли під час відновлення після аварії на сервері. ми щойно відновили форум після інциденту з укозом і інколи бувають негаразди, поки налаштовуємо сайт. у мене також пару повідомлень пропало в інших темах... злить.. :)

Я хотів зустрітися, коли ти будеш в Житомирі. Мені цікаво, а це ЕвроВЕло навіть заінтиргувало. Даси знати коли плануватимеш приїхати до нас, запиши на всяк мій номер 093 889 41 51 Роман, адмін велосайту.
[0:44:09] Саша Папірний: ок
[0:45:10] Роман Житомир: я викл. пока
[0:45:15] Саша Папірний: па
[0:46:26] Роман Житомир: ще
[0:46:39] Роман Житомир: можна цю нашу переписку скинути в тему?
[0:46:51] Саша Папірний: без проблем
[0:46:53] Роман Житомир: спс
By ANTOSHKIN
піднімемо Велорух на високий Щабель !!! :velo: , :ua:
By Andron
Admiral писав:Кто может сказать компетентно, под кем официальным находятся велосипедисты Житомира?
"под кем" звучить некоректно :D
якшо ніхто офіційно нічого не реєстрував (а я майже впевнений) - то ніякої офіційної орги немає.
например, если будет нужно официально представить запрос-шмапрос насчет, например, велопарковок, есть от кого официально написать?
колективне звернення громадян.
тіпа заява, а в кінці підписи петі, васі, вови, степана...

тіпа народ трєбуєт велопарковок! многа многа...
By Egor_Goodman
Andron писав:тіпа заява, а в кінці підписи петі, васі, вови, степана...

тіпа народ трєбуєт велопарковок! многа многа...
возможно это даже лучше, ФИО с паспортными номерами. а то ГО а сколько там людей - 4?
Admiral писав:Кто может сказать компетентно, под кем официальным находятся велосипедисты Житомира?
когда требовалось что то согласовать с властями или проинформировать их о чем либо - пользовались двумя структурами - ТК Полесье, и ГО Центр розвитку туризму. Под началом НикНиака.

Добавлено спустя 6 минут 36 секунд:
ГО зарегистрировать не проблема.
Вопрос в другом - что дальше?
Вот к примеру я зарегил ГО и че?
Пока я понял только одно - ГО, будет еще одной ГО в которой будет зарегистрирован Саша Папирный, по счету как я понял четвертая ГО в которой он зарегистрирован. Нет я не против, но ради этого регистрировать....
давай по сути какие конкретные действия будем делать после регистрации.
Ответ - развивать велоинфраструктуру, налаживать межгалактические контакты, объединять велосипедистов вселенной - не принимается. Почему - потому что это мы и сейчас делаем и отсутствие ГО не стало помехой для вышеперечисленного :)
By lakmus
Нагадаю декому (а хто ще не знає - буде знати), що Веложитомир (через своїх представників) просився на звітних зборах ТК Полісся в колективні члени ТК. При великому бажанні можете уточнити.
By formazon
lakmus писав:Нагадаю декому (а хто ще не знає - буде знати), що Веложитомир (через своїх представників) просився на звітних зборах ТК Полісся в колективні члени ТК. При великому бажанні можете уточнити.
И как? уточнили?

Зашел сегодня на сайт горсовета. Есть там программа "Зробимо Житомир краще"
http://zt-rada.gov.ua/news/p2151

Так вот, как я и говорил, горсовет работать собирается только с ГО. Грядет очередной велодень... а воз и ныне там.
By jazzec
Велодень не підпадає під "...вирішення проблем життєдіяльності міста його благоустрою та облаштування", а от під велопарковки можна було б...
By formazon
jazzec писав:елодень не підпадає під "...вирішення проблем життєдіяльності міста його благоустрою та облаштування", а от під велопарковки можна було б...
Я не имел ввиду, что для организация велодня нам нужно ГО, я имел ввиду ,что уже который год организовать покатушки можем, а выбить что-то от властей - нет.
By jazzec
formazon писав:выбить что-то от властей
вони ж не дуже йдуть на контакт, а з нашої сторони не має бажаючих і готових цим займатися...так поодинокі потуги...
By formazon
jazzec писав:вони ж не дуже йдуть на контакт, а з нашої сторони не має бажаючих і готових цим займатися...так поодинокі потуги...
Ну был жеж один, так его шапками закидали, мол "Зачем нам ГО, нам и без ГО хорошо, мы и без ГО с властями умеем вопросы решать", инетерсно просто, много нарешали?
By jazzec
трохи не так помоєму було...натякали реєструвати ГО під проект "Євровело"...шоби ми реєстрували, "вели"...
By formazon
jazzec писав:трохи не так помоєму було...натякали реєструвати ГО під проект "Євровело"...шоби ми реєстрували, "вели"...
Хм... ну не знаю, какой смысл в этом, но как я и говорил, иметь дело с государственной властью в нашем случае можно только через ГО.
By jazzec
formazon писав:как я и говорил
багато хто чого говорить, і тут, і там, а реально роблять одиниці...
By formazon
jazzec писав:багато хто чого говорить, і тут, і там, а реально роблять одиниці...
Если вы про меня лично, то я вобще-то, так-же говорил, что по мере сил готов помогать в создании и развитии ГО. Создать ГО из одного человека - нельзя по закону =)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!