ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Розваги, теми для обговорення та спілкування про що-небудь (або взагалі ні про що)
By MOKRIZZONNI
Завтра в драмтіятрі концерт нашої співочої пташки. яка вкрай рідко виспівує на сценах Ж !
Ніна Матвієнко та симфонічний оркестр на великій сцені драмтіятра з живим(ясєнь пєнь) звуком!!! Спешітє-поспішайтє!!! Квитки від 30до 70грн
-"Шара" (с) Початок о 19-00 Квитки ще є!!!
Ми з Юрієм ужо припаслись квиточками
(Жора -подзвонить не можу-дєнєх нема)
By ViX
P@sh@, так ты будешь свободен в будние на следующей неделе или нет?

Добавлено (17 Май 2011, 23:15)
---------------------------------------------
Выгляните на улицу - зацените полнолуние!
By p@sh@
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">P@sh@, так ты будешь свободен в будние на следующей неделе или нет?
Свободен, думаю, буду (2-3 дня выкрою). Только проблема в том, что я никогда небыл в несколькодневных походах <_< , и, соответственно, у меня нет никакого снаряжения, хотя, я думаю, это решаемо - можно взять на прокат. И еще меня пугают ж\д переезды.
Я, чот, представлял себе поездку по Житомирской или прилегающим областям?
З.ы. Может продумать вариант добраться до места на авто, а там поколесить? (как вариант)
By ViX
Ну, раз ты на авто, то хорошо. Значит продумаю вариант кольцевого маршрута с одним и тем же местом старта и финиша. А к нему доедем на авто. Так?

Добавлено (17 Май 2011, 23:18)
просто область уже настолько искатана, что хотелось бы за её пределы
By InvisibleKid
p@sh@, я тебе могу одолжить свои каремат, спальник и велобаул, атк как сам на следующей неделе в будни далеко уезжать не буду.
Если нужны, то оставь конаткты в личку
By veloDM
Quote (VasilijPunk)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">
http://www.berloga.net/view.php?id=171136
Хто шо скаже?

Й мило також, шкідливе, як і всі інші засоби гігієни. Людина раніше не користувалася жодними засобами и жила... Але ви спробуйте не митися, не чистити зуби, не мити голову, ноги, не мити одяг пральними порошками вони доречі також дуже шкідливі... і як результат ви повернетесь до тої людини яка обходилася без всього цього, але назвати себе людиною вам буде дуже важко, тому що специфічний сморід буду зносити при вашій появі всіх присутніх...

Вирішувати вам... зуби можна взагалі не чистити, все що вам загрожує це сморід із рота...

Добавлено (20 Май 2011, 12:16)
І взагалі є багато речей які повністю не досліджені й мають багато дилем... якщо почати над ними замислюватися то цілком можливо з\'їхати з глузду, або стати легкою наживаю для аферистів які породжують міфи та такі ж міфічно просто способи їх вирішення...
By MOKRIZZONNI
Quote (veloDM)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">зуби можна взагалі не чистити, все що вам загрожує це сморід із рота
І справді -єрунда посмердить-посмердить - і.. і ..здохне
By eville
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">І справді -єрунда посмердить-посмердить - і.. і ..здохне
кто? микроб, зуб или человек?
By MOKRIZZONNI
Пропоную заоргити маленьку екоакцію, без всяких оргнапрягів зі сміттярами та проче.т ана кілька годин всього
Всі ми юзаємо "Вовчі гори".То змаганки, то пікніки, то пробєжки... Ніякий інший район ми так сильно не юзаємо . Але хто їх прибира -хз
Давайте якось катнемо та слєхка скіко буде бажання та учаснегов -в мішечки та до найближчого в Зарічанах сміт.бака то вивалимо .Упор на галявини та узбіччя доріг-стежок в масиві.
Пропоную в тую суботу перед ВД.Або мона якось до обіду на тижні вже ( бо мені так ач, зручно:)))
Екоакції "Чисті стежки Вовчих Гор" бути!

Добавлено (23 Май 2011, 07:26)
Повтор:
ViX, занеси пліз як буде час в Гору диск "покатушки-2010" а я дєньги отдам+бонус..писав же вже..питаю в Дізеля чуть не кожного дня
By MOKRIZZONNI
В зв`язку з тим шо несподівано уїжджаю терміново сьодні привезу не сильно далеко від Польової 1великий плакат(тримав на завтра в свою школу кинуть) та жменьку флаєрів, серед них 10 кольорових які тримались на спонсорів до яких ми і не дійшли.Шоб не пропало -люди ж нам за так друкували.
Прохання якомога швидше відгукнутись, хто зможе потім або в "Гору" закинуть, або ж сам де причепить, по дєлу
By КРАЗик
MOKRIZZONNI, можеш мне на смолянку закинуть коли чего.
By MOKRIZZONNI
Счаз приїду -пеши куда ( в лічку) -мона й телефон на всяк.Пасіб!
By Tina
Сьогодні в міському палаці культури концерт дуету "Простір музики"
початок 19-00
вартість квитка - 30 грн.
http://www.0412.in.ua/afisha/full/631
By veloDM

В конці цікаве тестування ніколи б й не думав що перо рами може так гнути від гальмування...
By КРАЗик
Пытался как-то Диаму заспамить флаером на велодень) смешно вышло))
By ViX
мир тесен, Житомир - тем более.
КРАЗик, твой усилитель (который самодельный) готов. Со вторым еще буду разбираться.
By MOKRIZZONNI
Веложижикам вкотре нізачод- ніякої, ну ніякущої абсолютно ноль по массі на спробу троха почистити місце п`янки на ВД
By eville
MOKRIZZONNI, вообще-то, как ни странно, но там возле моста (с обоих сторон) территория Агро универа... мы на 1 курсе даже убирали там...
By lakmus
Quote (eville)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">MOKRIZZONNI, вообще-то, как ни странно, но там возле моста (с обоих сторон) территория Агро универа... мы на 1 курсе даже убирали там...
то не то місце... Паша про Волкодавні гори...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 214
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!