sashko, напиши, пожалуйста, в тему чуть подробнее план достижения какой-то цели и распиши должностные инструкции для каждого участника. Тебе стоило с этого плана начать тему. Ты можешь создать новость на нашем сайте и на ЖЖ (самый посещаемый сайт региона), все в твоих руках.
Если будет трудно найти желающих занять роли, я дам тебе базу телефонных номеров 50ти велосипедистов подписанных на покатушки и ты сможешь лично всех обзвонить и каждому предложить что-то сделать для города, объяснив куда пойти, что сказать, что сделать. Ты должен выступить конструктивным менеджером, мозгом. Иногда народ требует пинка, тільки не словом, а ділом.
Даже в неофициальном формате можно сделать многое. Кстати, я лично, по умолчанию, почему-то никогда не рассматриваю сотрудничество с государством. Только частная инициатива.
sashko, мне будет жаль если ты покинешь нас. Твоя энергия должна найти реализацию. Быть может немного остынь, но не теряй амбиции... без них никуда

Вспомнилась фраза: все лучшее придумали дилетанты...
напиши мне в аську или скайп, тебя надо как минимум сохранить

icq 553554449 скайп admiralz888
Добавлено спустя 18 минут 27 секунд:
Кто может сказать компетентно, под кем официальным находятся велосипедисты Житомира?
например, если будет нужно официально представить запрос-шмапрос насчет, например, велопарковок, есть от кого официально написать? Не будет предъявы типа "Ваша ГО Турклуб никаким боком не касается велопарковок. Занимайтесь туризмом." ??
Добавлено спустя 16 минут 39 секунд:
[0:20:11] Саша Папірний: Привіт.
[0:20:12] Саша Папірний: Разрешите мне видеть вас, когда вы находитесь в сети Skype (Please allow me to see when you are online).
[0:20:16] Роман Житомир: Роман Житомир відправив контактні дані Саша Папірний.
[0:20:23] Саша Папірний: Сашко - Радомишль
[0:20:23] Роман Житомир: привет
[0:20:26] Роман Житомир: спс
[0:20:41] Роман Житомир: ти більше не будеш відписувати у нас?:)
[0:21:10] Саша Папірний: Насправді в мене не так багато часу щоб добиватись і проситись, можу тільки запропонувати, що і зробив
[0:21:19] Роман Житомир: і я ще зрозумів чому ти з Радомишля займаєшся Житмоиром?
[0:21:59] Роман Житомир: не зрозумів*
[0:22:01] Саша Папірний: Я член АВК в Києві, Голова ГО в Радомишлі + Ми з Малинчанами плануємо створювати власну ГО
[0:22:22] Саша Папірний: + підприємець розвиваю туризм
[0:22:29] Саша Папірний: це так в двух словах
[0:22:40] Роман Житомир: а що таке АВК
[0:22:50] Роман Житомир: ти писав про це в своїй темі?
[0:22:56] Саша Папірний: Асоціація Велосипедистів Києва
[0:23:28] Саша Папірний: Тому можу бута и Вам корисний навіть контактами
[0:24:06] Саша Папірний: Наша Асоціація багато вже досягла і можна просто брати досвід як за приклад
[0:24:46] Саша Папірний: Чому Житомир, Я там вчився, Вчився мій рідний Брат, маю там багато друзів і часто там буваю
[0:24:56] Роман Житомир: добре що ти зявився на нашому форумі. дійсно буде добре йти по вашим стопам, якщо виникне потреба у ГО...
[0:25:12] Саша Папірний: Є такий проект зараз в розробці як ЄвроВєло
[0:25:14] Роман Житомир: як часто буваеш в Житомирі?
[0:25:20] Саша Папірний: Зараз уину лінк
[0:26:11] Саша Папірний:
http://www.eurovelo.org/routes/
[0:26:48] Саша Папірний: маршрут №4 буде проходити через Радомишль та Житомир, тому для мене це так важливо
[0:27:20] Саша Папірний: А це в перспективі сотні, а потім тисячі туристів щороку
[0:29:49] Саша Папірний: Як на мене, тема на форумі сама себе вичерпала, тому не бачу що би там можна добавити. Ви маєте мої контакти, буде цікаво звяжетесь
[0:31:34] Роман Житомир: ок
[0:33:40] Роман Житомир: ЕвроВЕло роблять українці чи хто?
[0:34:09] Роман Житомир: ти писав про ЕвроВЕло в темі? не бачив здається..
[0:36:43] Саша Папірний: Цей проект тільки в розробці, Займається ним конкретно АВК, тому що Європейська федерація Велосипедистів не хоче взагалі звязуватись з державними структурами. АВК є членом Євро Федерації Велосипедистів. Проект розрахований на 3 роки. Те що жовта лінія веде до києва це одне, але самі пункти ще будуть обговорюватись.
[0:37:22] Саша Папірний: Можу показати приблизний маршрут, але при зустрічи, якщо цікаво.
[0:37:48] Саша Папірний: В Житомирі буваю раз на два тижні точно, інколи і частіше
[0:38:42] Саша Папірний: Так, писав, але багато моїх коментів десь безповоротно зникали...
[0:43:10] Роман Житомир: можливо коменти зникли під час відновлення після аварії на сервері. ми щойно відновили форум після інциденту з укозом і інколи бувають негаразди, поки налаштовуємо сайт. у мене також пару повідомлень пропало в інших темах... злить..
Я хотів зустрітися, коли ти будеш в Житомирі. Мені цікаво, а це ЕвроВЕло навіть заінтиргувало. Даси знати коли плануватимеш приїхати до нас, запиши на всяк мій номер 093 889 41 51 Роман, адмін велосайту.
[0:44:09] Саша Папірний: ок
[0:45:10] Роман Житомир: я викл. пока
[0:45:15] Саша Папірний: па
[0:46:26] Роман Житомир: ще
[0:46:39] Роман Житомир: можна цю нашу переписку скинути в тему?
[0:46:51] Саша Папірний: без проблем
[0:46:53] Роман Житомир: спс