ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Ура! Вчора, нарешті, велосипед було куплено :ura:
Похід у магазин розвіяв остаточні сумніви, альтернативний варіант з шаленою знижкою, яку було тут було обізвано гадюкою, дійсно, виявився не дуже симпатичним. Трек марлін був лише зелений, симпатичний, але мав дуже громіздке, як на мене, кермо.
Задоволена, не те слово, поки що особливо тим, як велосипед вписався і інтер'єр - салатово-фіолетовий. Про катання годі і мріяти - ллє дощ.
Ось фотопідтвердження -
Зображення
Дякую, вам усім у допомозі з вибором :hi2:
І сподіваюся на подальші консультації щодо експлуатації.. Бо відчуваю, що вони знадобляться. Прочитала інструкцію вжахнулася - масло каретки замінювати раз у півроку, масло рульової колонки теж. Боже, це я велосипед купила, чи літак ???
Не з першого разу, але розібралася з перемикачами, звикла просто прокручувати ручку.. Ще мені такі дивні пластикові кружечки дали, різної величини. Навіщо вони?
SK13, Hellmors, lytsik та 1 іншим це подобається
Konstantin.Babintsev писав:возможно это придирки, но ....
Вірно, у мене теж біле сідло спочатку захвату не викликало, але варіант з чорним сідлом був геть чорнющим, це ваніті 30 і мав ві-брейки і ростовки моєї не було..
Коли стане дуже страшним, куплю чорне. Сідло ж в будь-якому випадку швидше всього зношується і його потрібно замінювати.
Ціна питання 335 грн.
Зображення
А, може, мені біле зразу новим продати і купити чорне нове, що скажете?

І ще колеги по хобі, хотіла запитати, а велосипедні шини ще нині мають камери, чи вже всі безкамерні?
Vanda, вітання, гарний вибір!
За мастило в рульових, каретках і інших ерогенних місцях забудьте, воно роками вам буде їздити, бо ви, я так поняв в дощ і в багно не збираєтесь сильно катать, чи не дай бо, купатись з велом в річці/морі/ванні. З приводу безкамерок: безкамерки в стоці ставлять на гоночні вели, на вашому навряд чи такі колеса. Про пластикові кружечки не зрозуміло. Якщо такі, то ясно для чого, обмити покупку :) :
► Показати
Vanda, SK13 це подобається
Johnnyzt, у мене трохи подібне сідло на старому цієї ж фірми, зручне)

Відправлено через 6 хвилини 28 секунди:
Konstantin.Babintsev писав:Vanda Ток вот тип резины мона сменить разве что вместе со сменой ободов - они разные
А це що - тип резини, де вона позначається? Я побачила, що обід дуже маленький і вузенький, порівняно з велосипедими ободами, до яких я звикла :pump: Тому й спершу подумала, що шини можуть бути і безкамерними :-|
Ободи і шини мають такі характеристики.
KLS Draft Disc 559 x 19 (32 holes)
KLS Attack 54-559 (26 x 2.10)
Тож, якщо я захочу змінити покришки, що я маю точно такі самі шукати чи ні? Але вони у мене особливого захвату не викликають :(
vvtz писав:Vanda, вітання, гарний вибір!
За мастило в рульових, каретках і інших ерогенних місцях забудьте, воно роками вам буде їздити
Дякую, vvtz, ви мене заспокоїли :) Значить, будемо роками їздити. Але все ж для ланцюга і що ще там? потрібно ж щось змащувати частіше? Напевне, слід купити спеціальне масло. Бо зізнаюся вам, друзі, старий велосипед, змащувався відпрацьованим моторним маслом :oops: Ось чому все було навколо жирне і чорне :-?

Відправлено через 2 хвилини 31 секунди:
vvtz писав:Якщо такі, то ясно для чого, обмити покупку :) :
:D Ні не такі, хоча ці теж непогані)))
Ось такі - Зображення
Snumsmumrik писав:Мабуть, це для заклеювання місць на рамі, де труться тросики.
теж так подумав спочатку.... смутило "пластикові"... зазвичай використовується плівка-самоклейка + резинки-чохли на тросики
3DSchuminator писав:но она ведь пластиковая, все логично
для мене ні
пластикова - жорстка...не огинає профіль труби...

новий виток-поворот у цій темі...

п.с. з приводу біленького сідла не комплексуйте - маємо у сім'ї на одному б'янчі біленьке - все гаразд!
Vanda, SK13 це подобається
jazzec писав:
3DSchuminator писав:но она ведь пластиковая, все логично
для мене ні
пластикова - жорстка...не огинає профіль труби...
Ні, пластик не жорсткий, гнеться. І, дійсно, клейкий там прозора з нього така плівочка знімається. Так де саме його клеїти? Адже місць, де тросики торкаються рами безліч :-?

Відправлено через 6 хвилини 8 секунди:
_rоadrunner писав:Vanda, схаменiться! Вам шашечки или ехать? С такими темпами апгрейдизма вел до весны не доживёт! )
Я його ще й пальцем не зачепила, так що все ОК :velo:
Думаю, що ще потрібно закупити з аксесуарів must have. Порадьте, будь-те ласкаві ;)

Ось мій список, може я щось пропустила:
- велошолом,
- велокомп, планую це варіант -
Зображення
- фляга і фляготримач,
- підсідельна сумка. Хочу таку
Зображення

Що може бути ще потрібно велосипедисту для покатеньок 30-50 км? Насос був, я ним фітбол качала, велорукавиці було придбано з велосипедом, шолом ні, бо мого кольору не було.
Vanda писав:Так де саме його клеїти? Адже місць, де тросики торкаються рами безліч
в місцях найактивнішого тертя тросів з рамою, в районі рульового стакана...
навезяв червоненьким
0f31f3c2b4e05d378d00dde3d8e254a3.jpg
ну і відповідно з іншого боку...
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Vanda, Snumsmumrik це подобається
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!