ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Vanda писав:
Johnnyzt писав:Не смотрите б\у велики на ОЛХ. Разве что только в крайнем случае. Для этого есть другие ресурсы
Мені вже повідомили, що це дурниця - купувати велосипеди на цьому ресурсі :-?
Как правило нормальные обьявы дублируются на олх, харьков туристе, велокиеве, x-bikers

Вилки все в бюджетных велах фигня. Блокировать их можно разве что под горку при езде стоя. Иначе раскачку врядли почуствуеш.
Vanda писав:І ще говорив про те, що на марліні 7 покришки різного діаметра 2,2 передня, а задня 2,0. Навіщо така фігня?
потому, что сцепление переднего колеса с покрытием важнее чем заднего почти во всех ситуациях, за исключением... короче, в вашем случае абсолютно во всех. видимо, в задние перья не влезла более широкая. я себе тоже 2.25 заднюю с большим трудом всунул, зазор по 1.5 мм с каждой стороны. а вот в переднюю вилку можно обычно хоть 3" засунуть
Vanda писав:А трек марлін 7 кращий чи гірший від ваніті 50?
А нічо, шо Марлін - це 29"?
DIESEL писав:
formazon писав:База длиннее, каретка выше.
а на что это влияет
Як мінімум - на керованість. Але можна ще продовжити.
Vanda писав:користувач щось галдів про те, що ця вилкаа не блокується, але це йому не заважає і т.д. Я так розумію, що женучи по асфальту рівному вилку краще блокувати, так?
За все життя, разів з 7 блокував ...
3DSchuminator писав:потому, что сцепление переднего колеса с покрытием важнее чем заднего почти во всех ситуациях
Зчеплення 29" коліс для дівчини зростом 150см і так буде занадто. А шо занадто, то не здраво. Гігі.

А взагалі, 29" - це не МТБ. Це напівшоссєр-напівхрєнь якась.
DIESEL писав:27,5
Vanda писав:Покришки Bontrager XR1, 29x2.20" - передня, 29x2.00" - задня (Bontrager XR2, 27.5x2.20")
От я прям і не знаю, шо відповісти. Знайомий його брав, і там 29".

...
Ах он воно шо. Все-таки 29". Але в двох нижніх ростовках з 27.5" колесами. І з'явилося це розподілення начебто в минулому сезоні. Хрєнь якась, коротше :)
Пытался осилить предыдущих 7 страниц... да вы тут все рехнулись.... управляемость.. сцепление...
Зображення
SAN, jaark, vvtz та 2 іншим це подобається
Dimas писав:Пытался осилить предыдущих 7 страниц... да вы тут все рехнулись.... управляемость.. сцепление..
А от якби осилив, все ж таки, то побачив би це і знав, шо промазав з Карлом ;).
Vanda писав:Дякую, зрозуміло. Маневр критично важливий, дуже вже я люблю на велосипеді поскакати по різних бакаюрах) Значить буду таки придивлятися до моделей з 26 колесом. Може Vanity 50 чи Viper 50.
krecc це подобається
Все правильно, біг по колу повертає мене до першопочаткових варіантів, але я стільки нового про велосипеди дізналася, дякую всім вам... :telefone:
Snumsmumrik писав:
Dimas писав:Пытался осилить предыдущих 7 страниц... да вы тут все рехнулись.... управляемость.. сцепление..
А от якби осилив, все ж таки, то побачив би це і знав, шо промазав з Карлом ;).
Карл там в точку, сразу видно, что вы ни разу не продавцы... и так сказать продавать то и не умеете. ну то такое.

А для Ванды, скажу так. Не слушайте советов этих супер механиков, все самое важное написано на первых трех страницах. И все те ТТХ и параметры обвеса до одного места, так же как и популярность диаметра колеса, управляемость, накат, разгон и т.д. и т.п. пока вы не проедете на своем велосипеде порядка 1000 км. или не побываете в двух-трех многодневных походах. В 99% случаев первый велосипед потом продается какой бы он не был (Светлячка в пример не берем, она просто коллекционирует велики). Ибо как не выбирай, все равно потом будет хотеться чуточку лучше, чуточку другое, но в любом случае не такое как есть.
Vanda, DIESEL це подобається
Dimas писав:сразу видно, что вы ни разу не продавцы... и так сказать продавать то и не умеете. ну то такое
А нашо нам бути продавцями? Останніх 7-8 сторінок цієї теми взагалі якась хохма в стиле "о, я хочу це. хоча ні. краще це. ні, це вже не хочу, оце тра". Тож, в принципі, тут вже давно нема шо робити. Що можна і треба було казати, вже давно сказано. А те, шо робиться — то, мабуть, через веселощі, або просто цікавість "а чим же це шапіто таки закінчиться". :))
Snumsmumrik писав:
Dimas писав:сразу видно, что вы ни разу не продавцы... и так сказать продавать то и не умеете. ну то такое
А нашо нам бути продавцями? Останніх 7-8 сторінок цієї теми взагалі якась хохма в стиле "о, я хочу це. хоча ні. краще це. ні, це вже не хочу, оце тра". Тож, в принципі, тут вже давно нема шо робити. Що можна і треба було казати, вже давно сказано. А те, шо робиться — то, мабуть, через веселощі, або просто цікавість "а чим же це шапіто таки закінчиться". :))
ну а ты говоришь... Карл тут ни причем :)
Dimas писав: В 99% случаев первый велосипед потом продается какой бы он не был
Ой хаха, с таким успехом можно и Украину купить, все равно продастся же.
Никто так не покупает, + учитывая что у Ванды это второй вел.
Теперь понятно, чего кто-то купил вел с рамой 23 дюйма на 26 колесах с ростом 190. Не парился, ага. Еле продал.
krecc це подобається
Snumsmumrik писав:А взагалі, 29" - це не МТБ. Це напівшоссєр-напівхрєнь якась.
дай потисну тобі руку!

Відправлено через 4 хвилини 18 секунди:
Hellmors писав:вел с рамой 23 дюйма на 26 колесах с ростом 190
думал как-то на деда турист поставить 24" колеса, получился бы знатный лоу-райдер, только звездочку поменьше и шатуны покороче... :))))
Hellmors писав: Никто так не покупает
угу.. савсем. один и на века.
Hellmors писав:Теперь понятно, чего кто-то купил вел с рамой 23 дюйма на 26 колесах с ростом 190. Не парился, ага.
а что тут не так c рамой и размером колес? да и рост 198.
Hellmors писав:Еле продал.
на любой товар есть свой покупатель. и на этот был.

Да и походу это уже оффтоп. так как в выборе велосипеда эта информация уже никому и никак не поможет.
я же говорил, что все друг-друга перетроллят в итоге :)
вывод можно сделать лишь один: велы в одном ценовом диапазоне настолько схожи, что достаточно выбрать любой, руководствуясь цветом рамы и понтовостью надписей, не прогадаешь. если бы они не были одинаковы, то и страсти бы не разгорались :)
Dimas, Hellmors, Vanda це подобається
От на цьому і поставимо крапку, всім дякую :hi2: Я напишу, що, зрештою, викупила і навіть обіцяю надати фотодокази, щоб у вас не виникло відчуття згаяного часу :-? Цілий тиждень вже хворію, наступний буду підганяти роботу, думаю наприкінці місяця вже матиму своє велочудо :oops:
Старий продавати однозначно не буду, бо 1) у мене з ним дуже багато позитивних асоціацій; 2) місця для зберігання цих асоціацій валом; 3) коштуватиме він зараз копійки попри справний стан; 4) ну треба ж, інколи в селі і в магазин з'їздити :crazy:
Dimas, Hellmors це подобається
Vanda, о каком потерянном времени может идти речь?)) ведь самое главное в выборе велосипеда - "а поговорить?" ))) потом его просто покупают и катают - никакой романтики)))
Vanda, Hellmors це подобається
Дійсно, Konstantin.Babintsev, маєте рацію, всі роки, які я проїздила на старому, я нічого не знали про вилки, каретки, педалі, ростовки і все інше. Я просто їздила і насолоджувалася :velo: Про те, що у мене зараз 19 розмір рами при зрості 1,5 метри я дізналася лише цього місяця, почавши обирати новий велосипед :o І одразу зрозуміла, як же мені незручно, виявляється. А до того ж стільки років була дуже зручно, жодних проблем і питань з цим не виникало :ura:
Vanda писав:Я напишу, що, зрештою, викупила і навіть обіцяю надати фотодокази
такими доказами не відмажешся!
тільки покатушкою, де всі зможуть воочію сазірцать, пощупать і кісточки перемити!
ну і обмити канєчно, бо без того катить не буде
:velo:
Hellmors, krecc, pys223 та 1 іншим це подобається
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!