ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Розваги, теми для обговорення та спілкування про що-небудь (або взагалі ні про що)
By MOKRIZZONNI
звичайна планова вирубка дорослих насаджень Канєшно грусно -але ми іспокон віків експлуатуємо природу на свої блага, тому нічого бандіцкого отам не вбачаю.Хаотичні незаконі вирубки, проходження видно, подчас.
By Yura
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">звичайна планова вирубка
а а а, а я было плохое подумал Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">нічого бандіцкого отам не вбачаю ну раз плановая, то к году 2014, к реке будем ехать строго по улицам, между усадьбами.
By MOKRIZZONNI
Діанка шикарна , квіточка Цвіту якій цей ВД більше за всіх завдячує ( не в образу іншим -всі в міру вклались та віддавались).Такшо зря на моє бубніння ображається, то така манєра конструктивної критики. тіпа
By ViX
А я сегодня с Паразитом и велоДМ прокатился на озеро за окружной дорогой и еще посетили Соколовский карьер. Есть пару смачных фото с моей мыльницы. Попытаюсь скинуть с мобильного интернета.

Добавлено (30 Май 2011, 02:32)
---------------------------------------------
А вот и ФОТО сегодняшнего водного релакса при участии ViX, PaRaZiT, veloDM и Санька:
By veloDM
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А вот и ФОТО сегодняшнего водного релакса при участии ViX, PaRaZiT, veloDM и Санька:
Фото просто чудове :), ех треба йти спати вода скоріше за все, так і не з\'явиться...
By MOKRIZZONNI
Віддам в хороші руки на 4місяці аккаунт на rutracker.orgз 10Га трафіку для зкачки (тобто я в плюсє, зкачувати можна й більше) та 2600 таймбонусів (!!!) , ібо пропаде з-за неактивність через нескачування (видаляють) :((
By КРАЗик
Quote (valerchik)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">двух подвес для КК не годиться
интересно с давних ли пор?
By lakmus
Quote (valerchik)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">двух подвес для КК не годиться

это ж почему?
By valerchik
Quote (КРАЗик)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">интересно с давних ли пор?
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> это ж почему?
Двухподвес (Full Suspension)
Велосипед с передним и задним амортизатором. Велосипеды данного класса бывают как комфортными городскими велосипедами, сверхлегкими двухподвесами с малым ходом амортизаторов для кросс-кантри, так и тяжеленными "машинами" для скоростного спуска ("Down Hill"). Это, зачастую, или специализированный спортивный аппарат, или же велосипед для комфортной езды на не большие расстояния.
Выделил вам что бы видели, никто не запрещает ездить, но коль уж брать то знать для чего.
кто из нас на подвесной лишь вилке так поедет???
By КРАЗик
1,25 скажем, что-то не похоже на двуподвес, хотя конечно не всё видно. Так то я бы спустился, но скажем первый раз понятно не на такой скорости. Да и камни меня смущают из мысли что больно падать, а так...просто не смог бы особо вкрутить, ноги и так хороший амортизатор с большим ходом...дело привычки
By Andron
Quote (КРАЗик)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">1,25 скажем, что-то не похоже на двуподвес, хотя конечно не всё видно.
якшо ти про кліп, то там Pivot Phoenix DH з 8 дюймами підвіски ))
By КРАЗик
Andron, да, может и так) не люблю страдать фетишом по поводу рам велов материнок видях и тп)
By lakmus
diesel, хош скажу чем хитр круче аливы? сходу, просто и безапелиционово? дизайном. а кто начнет спорить - тот реально не дуплит в стайлинге, колхоз интертеймент. патамушо жажда ништо - имидж усьо!
By INSPIRE
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">колхоз интертеймент. патамушо жажда ништо - имидж усьо!
жжошшь
By jazzec
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">diesel, хош скажу чем хитр круче аливы? сходу, просто и безапелиционово? дизайном. а кто начнет спорить - тот реально не дуплит в стайлинге, колхоз интертеймент. патамушо жажда ништо - имидж усьо!

Алєжа толк знає!!! Сам весь на Ікстях іздить!!!
By veloDM
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">хитр
Годі знущатися з мов....
xt - ексті
xtr -екстіар
Пишіть нормально вам не дарма написали що читати це гидко...
якщо не знаєте як вимовити гугл вам в допомогу
http://translate.google.com/#ru|en|xtr

Ще є словник...

Добавлено (04 Июнь 2011, 00:03)
мені самому не дуже до душі всі ці мовні правила, але коли побачив різницю в нормальному та спотворення мовленні з часом зрозумів що все ж таки, потрібно якось хоча б принаймні намагатися говорити правильно...
By lakmus
Quote (veloDM)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Пишіть нормально вам не дарма написали що читати це гидко...
veloDM, кидайте, то дурне діло, бо я ж не виправляю Ваші помилки червоним кольором.
Більше того, одна із причин моєї "падонковської" стилістики - загальний рівень грамоти на сайті. Але ж я не пиняю кожного носом...
By jazzec
Quote (veloDM)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">xtr -екстіар
КС-ТР! правильно!
By veloDM
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">veloDM, кидайте, то дурне діло, бо я ж не виправляю Ваші помилки червоним кольором.
Більше того, одна із причин моєї "падонковської" стилістики - загальний рівень грамоти на сайті. Але ж я не пиняю кожного носом...

Не потрібно брати прикладу з інших, краще самі ставте себе в приклад )))... а іноді й червоним не завадить виправити, на сайті написано в правилах писати грамотно та розуміло... Я себе за взірець не ставлю, я просто намагаюся писати нормально... і мені це не так вже легко, якщо на то пішло...

Добавлено (04 Июнь 2011, 00:23)
Quote (jazzec)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">КС-ТР! правильно!
http://youtu.be/gwIZ8Y7y_0E
53 секунда ... мовить сам носій мови...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 214
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!