ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Quote (jazzec)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">не пойняв шо з нашим "часом" і т. д.

Вы к сожалению не разобрались как пользоваться электронной отметкой, и ваши результаты невозможно понять.
Есть маленькие нюансы - нельзя прикладывать чип к станциии удерживать дольше 5 секунд, это его "усыпляет"...
А у вас, при чем обоих, то усыпили чип, то разбудили...
Увы!

Добавлено (07 Апрель 2011, 23:01)
---------------------------------------------
Quote (Tina)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Перший раз брала участь у таких змаганнях, сподобалось, робимо роботу над помилками і готуємось до слідуючого марафону, До речі, коли планується, хто знає?

Вот есть очень толковое мероприятие. Носит в первую очередь учебный характер(ориентирование,веревки), ну и помимо учебных занятий маленькая гоночка

http://ar-portal.org.ua/index.p....lang=ru

Да и Киев - это самое ближнеее в ближайший год
Quote (kos_strw)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Мокрицкий Костя Йа-1/Житомир 1978
Не наю -ти реєстрував нас обох на старті- я тада з дєвочками фліртував і одмахувався від тебе Ти мені шось підсовував, я просто якісь галочки ставив...
Quote (kos_strw)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">то мы ещё неплохо
Інтєрєсно кста проаналізувати час взятія КП!Класна штука цей електронний зашморг.Можна прослідкувати хто з якою швидкістю проходив етапи. Ми дуже непогано "йшли" ! Але мої два "тормоза" -КП11 (дали штраф) та переправа ( видно шо 25хв від інших втратили зразу) спустили нас на 2 місця нижче. В третій раз відрив від верхніх в фінальній таблиці зріс коли повернули проти вітру після КП із садочка в Левкові - недопідготовка вело далась взнаки Кста, у нас ( у мене, щонайменш) перше місце серед всіх по часу прибуття від техєтапа до фініша :D
Вобсче, дууже слабо якось проїхали. Всі житомирські в останніх.Не готувались просто((( вод вам і "Порвём всєх" (с)
Quote (Шура)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Да и Киев - это самое ближнеее в ближайший год
лозунг "Дайош ще один марафон для трудящихся в болєє бліжайших місцях !"
Кста, пропоную з ужасною настирливістю на наступний марафон соло класи і для народу!
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">ти реєстрував нас обох на старт
да, но я записывался в список сдавших залог за чипы, а когда нам чипы давали, то видимо в нотике там забиты были как Мокрицкие - туда я уже не заглядывал)
Ежелі Шура буде заманювать на "Ферріно" шо на травневі... майте на увазі глибокі велогрязі Фотка з "Х-Крим" з тих місць минулого року
http://alp.dp.ua/forum/download/file.php?id=67

Кста, ви цеп бачите? Нє..і я нє...а вона є ! Вона ж має десь бути!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!