ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By jazzec
Ksander2011 писав:Во сколько вы приблизительно планируете быть в Радомышле в Воскресенье?
орієнтир десь 10-та...
By krecc
Я проти, у мене обмежений бюджет.
By jazzec
krecc писав:Я проти, у мене обмежений бюджет.
от йо...
By Konstantin.Babintsev
был недавно в "экопоселении" под Каменкой... не претендуя на абсолют расскажу свои впичутления:

впечатления гнетущие, жрут не пойми чаво, детей с собой набрали, им бегать нужно, энергия, а их травой потчуют, вот они хлебушек у приезжих зевак и стреляют( с колбасой? не страшно, колбасу тоже съедим). Все "экопоселенцы" сидят отдельными кучками под своими палатками(сделаем скидку на день открытия, но всё таки) "мастеркласс народных промыслов"? - валите в те кусты, там девочки обереги делают. В тех кустах из оберегов - ток собачачьи кувэлыки. Интересна, аж прям северныйзверьпесец.

Не ходите в гости к вегетарианцам, они едят еду нашей еды))))
By jazzec
Konstantin.Babintsev, я сам не приверженець вегетаріанства, і не пропагую, але й не осуджую, кожен сам робить свій вибір...
там більше як табір, та й можна тільки переночувати...
By Konstantin.Babintsev
jazzec, да я ж сама политкорректность) вот лет 10 назад я бы точно песню про путина в качестве аллегории привёл бы))) Просто по опыту - там где физ.нагрузки - лебеда и солнцеедение не катят. Посмотреть - мона конечно, но люди, у которых шило в жёппе, найдут сей табор серым и скучным. Разве что вы туда на крейсерской 30+ прилетите, шоп быть в одной кондиции с местными просветлёнными :aleyop:
By 3DSchuminator
так толсто про любителей жевать подорожники даже я бы не смог, зачот :)

А ваще, ничего не мешает притащить с собой пару палок колбасы и консерв с тушенкой. Или там обыск на входе? :)
By krecc
DIESEL писав:
krecc писав:Я проти, у мене обмежений бюджет.
я одолжу
Дякую, але обмежений бюджет це не обов'язково відсутність грошей.
Голосуємо, і бажано з аргументами.
By Script_ua
Початковий варіант на мою думку краще.
By Саня
Script_ua писав:Початковий варіант на мою думку краще.
согласен! палатка это супер!
By jazzec
...ну все...шальки терезів схилилися до автономного лагєря вєлобродяг...
Тетерівській кіш тоді просто відвідуємо або дивимось на нього з височини...

ще...відвідини Поліської хати переносимо на другий день(неділя) - в суботу там аншлаг байдарщиків...

увечері додам підкорегований план ПВД-шки...скоріше за все треки "туди" і "назад"поміняються місцями...
By krecc
:geek:
Дякую за розуміння! :lol:
By jazzec
це скоріше компроміс...
By Aleksandr.Uminskiy
jazzec, палатки нет.. я за.

или уже решили .. двое мнение высказали и все..
By krecc
Aleksandr.Uminskiy писав:jazzec, палатки нет.. я за.

или уже решили .. двое мнение высказали и все..
Палатка это супер! Шо не зрозуміло?)) Вже хтось вільне місце пропонував!
By jazzec
Aleksandr.Uminskiy, не боісь, під зорями не ночуватимеш...місце знайдеться усім!

і так з усіма "расклад" виглядає наступним чином:
стартуємо десь о 13:00(завтра уточню зранку) і тулимо на Радомишль з короткими перепочинами на попити, загризти цукерок...подивитися у карту...тре встигнути до 17:00 в Замок Радомисль, щоб встигнути його оглянути ще в суботу, після нього в магаз, скуповуємось і стаємо на ночівлю...
головне завдання - встигнути до 17:00 в музей!

по харчуванню пропоную: обідаємо вдома, з собою можна бутери, дрібний перекус (цукерки, горішки, печиво)
вечеряємо під Радомишлем після оглядин Замка Радомисль, закуповуємось в місцевому магазі(сосиски, хліб, помідори/огірки, печово, чай, хто шо хо або тягне на горбу здому...чай готуємо на газу, тому потрібно з собою балон газу і пальник і тару якусь невелику під воду на чай - 1-1,5л)

зранку просто чай з печивом, у Городському в Поліські хаті можна замовити обід (в районі 20-25грн...борщ, каша, узвар - не вегетаріанські ;) бажано попередити ще в суботу)
далі відвідуємо Тетерівський кіш, чоловічий монастир і тоді тулимо вже додому...

тре зробити розподіл на палатовки, давайте озвучимо в кого які є 2-3-4х містки, узагальнюючу інфу буду додавати в шапку тєми...балон-газу, пальник візьму
By jazzec
у шапці розподіл по наметам
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!