ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By olexandr13
ціна занадто приваблива була
By drivepan
olexandr13 писав:ціна занадто приваблива була
Обидно если кого то кинут(((
By Konstantin.Babintsev
drivepan, вряд ли это кидок, скорей меридка тёмного происхождения. Ибо цена немного не её.
By Hellmors
Ребята будьте осторожны. Когда искал себе велосипед, если цена низкая - попадались одни кидалы. :!:
И если при отправке не повернуть руль и не снять педали и колеса - доставка почти удваивается !
By 3DSchuminator
STEEL
Зображення
STEEL EVERYWHERE
шатуни на клинах? ЛОЛ! Як в мого прадідуся колись :o
By roadrunner
Похоже на люминь. Рулевая подозрительно тонюсенькая
By Konstantin.Babintsev
по такому "портфолио" гадать - проще монетку подкинуть))) Антураж на фото - не Екстрим-байк на Победы?
по гуглу выходит шо хорями такого окраса ещё в 11 году б/у торговали, навесное явно просит бОльших фото.
By 3DSchuminator
roadrunner писав:Похоже на люминь.
хз як рама, а от кермо, винос, підседіл (хоча з ним не факт) - чугуній. Шатуни не зовсім схоже що під квадрат... Рульова дєрьмоваядюймова... Ободи, спиці та втулки - фольгований пластилін, на рамі нема кріплень під диск тому такий б/у вєл - це взагалі шлях в нікуди
By Konstantin.Babintsev
3DSchuminator, тут нужно учитывать что грейдить байк ТС вряд ли будет в ближайшее время, поэтому крепления под диски не совсем проблема, а вот обода Гэ и вес общий - аргумент) согласен шо фото колодок-системы-ипрочая уже не нужны.

ТС, будет проще если Вы свой рост и рост супруги напишите - все мы иногда "случайно" встречаем в нете лисапедки, мож и подскажем ещё чаво-та кроме слэнга)
By drivepan
Konstantin.Babintsev писав:ТС, будет проще если Вы свой рост и рост супруги напишите - все мы иногда "случайно" встречаем в нете лисапедки, мож и подскажем ещё чаво-та кроме слэнга)
Мои данные: рост-175, вес-75; Жены данные: рост-160, вес-60. :velo:

Добавлено спустя 2 часа 1 минуту 5 секунд:
А этот? http://artyemovsk.don.slando.ua/obyavle ... 910aecb376 Хотя и тут цена какая то интересная)

Добавлено спустя 51 минуту 36 секунд:
http://aukro.ua/velosiped-monaco-enigma ... 62883.html
By olexandr13
Продаю свій убитий Ардіс (з велокомпом Sigma на борту) за 1000 грн
http://i.imgur.com/AdrasgL.png
може зацікавить вас. як для першого вела, я думаю, піде

там зараз довший підсідел стоїть і підняте кермо, мені із зростом 175 норм
By drivepan
olexandr13 писав:Продаю свій убитий Ардіс (з велокомпом Sigma на борту) за 1000 грнhttp://i.imgur.com/AdrasgL.pngможе зацікавить вас. як для першого вела, я думаю, підетам зараз довший підсідел стоїть і підняте кермо, мені із зростом 175 норм
Жене понравился, на её рост норм будет? Я себе просто хочу одноподвес или вообще без аммортизаторов.

p.s. если всё рабочее и состояние как на фото, то завтра (если есть возможность) могли бы встретиться и я забрал бы;)
Востаннє редагувалось 10 травня 2014, 21:29 користувачем drivepan, всього редагувалось 1 раз.
By 3DSchuminator
drivepan писав:одноподвес
хардтейл

Добавлено спустя 56 секунд:
olexandr13, тобі сідушка не муляє так задрана? :lol:
By drivepan
3DSchuminator писав:
drivepan писав:одноподвес
хардтейл
Наверное, я не разбираюсь))) Просто как здесь уже говорили, то в таком бюджете чем меньше аммортизаторов тем надёжнее)
By 3DSchuminator
drivepan писав:чем меньше аммортизаторов тем надёжнее
це аксіома, і не тільки з велосипедами
By olexandr13
drivepan писав:Жене понравился, на её рост норм будет?
з меншим зростом (ніж 175) на ньому ще зручніше буде (та й рама більше на жіночу катить)
3DSchuminator писав:olexandr13, тобі сідушка не муляє так задрана?
вона зараз нормально стоїть, фотка стара ))
drivepan писав:если всё рабочее и состояние как на фото
колеса крутяться, передачі перемикаються, задні гальма працюють (передніх уже немає, розтрощились в процесі експлуатації)
з приводу амортизаторів: 1) задню пружину я закрутив до максимуму, тому вони не працюють взагалі (просто придають велу ваги, що звичайно мінус), тому він автоматично стає хардтейлом; 2) з передніх амортизаторів вилетіла пружина, тому вони теж не працюють, а просто придають ваги.... коротше, пару кг ваша дружина скине і накачає ноги стопудово ))
є мінус: там, де кріпиться задня перекидка - на рамі трошки збита різьба, перекидка тримається, але фігово; тут треба буде щось придумать. може хтось стикався з таким? що тут можна реалізувати? ну і перекидку бажано замінити, бо її нещодавно закрутило в спиці, я її порівняв...але функціональність уже не та
менше місяця назад поставив новий ланцюг та задні зірочки! не deore звичайно)), але на попередніх но-нейм китайських я 5 років від'їздив

начебто все, завтра зможу під'їхати показати
зранку сфоткаю (бо виклав стару фотку)
By 3DSchuminator
одна нога другой была короче
вторая деревянная была
и левый глаз фанерой заколочен
а правый глаз не видел нифига...©
:lol:
By olexandr13
да, з велом так само приблизно )
By eville
olexandr13 писав:з передніх амортизаторів вилетіла пружина
что это за такие амортизаторы? где они находятся?? ноу хау какое то?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!