roadrunner писав:а старые колёса сколько весят?
По моїм підрахункам, стоковий вілсет тяжчий на 650 грам. На есцентріках ще можна 50 знять.
ps: про титановый эксцентрик - жжёшь конечно
А шо не так, міцні та легкі.
Спиці цікаві, чим ближче до обода тим вони тонші. На шляпках DT, але шось я такі в інеті і на оф сайті DT знайти не можу. Може хтось такі спиці знає, як вони називаються?
Накат повонен бути чудовим, якщо гуму вибрати правильно. Дивлюсь в бік SCHWALBE ROCKET RON 29x2.1. Ще чув про мікс Рона з Schwalbe Racing Ralph, останній на задне колесо, ніби так.
З.І. Ціна віцлсета на оф. сайті!
http://www.notubes.com/ZTR-Crest-29er-S ... -P452.aspx
Добавлено спустя 5 минут 54 секунды:
kuzart писав:Та шо ми всі до людини причепилися? А хіба велосипед мрії не вартий жертв? Ну от сподобались хлопцю колеса, він їх замовив, вони прийшли. Це ж радієш, коли отримуєш те, на що довго чекав. Порадіти за людину треба. І якщо ексцентрики титанові знайде - хай собі будуть. От є у людини мета. І вона до неї йде. Може, не тією дорогою. Але головне, що їм з велосипедом і цією подобається. А детальок тепер багато продається. І я би сказав, що кожна нова деталька, яка б не була, - це все ж таки радість. Тож щиро вітаю!
Дякую.
Немає велосипеда моєї мрії! Є Змій, якого я посадив на дієту. Основним було заміна колес, а потім трохи понесло...
К сожалению, форум умирает