ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Розваги, теми для обговорення та спілкування про що-небудь (або взагалі ні про що)
By veloDM
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Веложижикам вкотре нізачод- ніякої, ну ніякущої абсолютно ноль по массі на спробу троха почистити місце п`янки на ВД

Де про цю акцію можна буду прочитати ? Чому не було зроблено розсилання СМС, і взагалі до такої роботи треба заучувати тіх хто безпосередньо створює це сміття, ось якщо їх заставлять прибрати хоча б один раз вони наступного разу будуть 3-ричі міркувати перед тім як залишити сміття... Вже давно пора було б за це сміття штрафи поводити... і головне слідкувати за цім...

Я вважаю справа це корисна але, треба її вирішувати з кореню, тому не потрібно когось дошкуляти що такі ми ось погані, тим більш часу нема у організаторів навіть на підготовку до свята, а після свята можна й не одну акцію організувати по очищанню місцевості...

Добавлено (27 Май 2011, 08:01)
---------------------------------------------
MOKRIZZONNI, Доречі за мостом в парку гагаріна уже засрали усе... інакшого слова я просто не находжу...
By MOKRIZZONNI
Quote (veloDM)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Де про цю акцію можна буду прочитати ?
Всього лиш три поста вище, ще й червоним -хто хтів побачив, ну а хто хтів -ми вже побачили
By veloDM
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">ну а хто хтів -ми вже побачили
Ти гадаєш що я в змозі читати всі повідомлення на сайті ? Ну якщо це була б моя робота то гадаю це було б можливо, а так у мене просто нема часу сидіти на форуму, а іноді і взагалі є час тільки щоб заголовки повідомлень подивитися... і гадаю що не один я такий, тому орієнтуюся тільки на ту інформацію яка хоч якось виділяється від цього всього інформаційного шуму..
By КРАЗик
Паша, тут вот какбы да, это реально хорошо, я обеими руками за уборку, но место мягко скажем не супер выбрано для уборки, увы там "тусуется" неисправимая быдлота, которая в корне слова не понимает что такое убрать за собой, и ты хоть кол на голове им вытеши, тоже и будет, в какойто части безполезное занятие выходит. Это типа таких как сегодня когда мы агитировали народ с флагами по городу ездили крикнули "ууээыыы дибииилы" а тут думать что для таких сделаеш лесто ихнего высирания извини меня чище...я тут у себя на смолянке на плажике всёвремя с маман поочереди убираю, ну а что толку, каждые выходные с***ки приходят и уходят тупо так всё и оставив, ну тут хоть я живу, с собакой гуляю, по чистому приятней...ну дело такое конечно, увы народ тупой.
By MOKRIZZONNI
Кразік, вибач за грубість,нафігдля чого ваша філософія шо все навруги бидло? Чи я не знаю шо все шо ми робимо світлого нічого не взнача в загальному історичному контексті, ібо через 20 років хто шо, а вкраїнці таки вимруть, і заслужено, і подєлом.Але ж я не стану сидіти та чекати! А ти? А інші? А для чого тоді світле і пушисте шось робити? Я й так знаю, шо половину вкраїнців мона в газову камеру без суда і слєдствія.Але ми можемо або сложити руки та думати тіко про себе -або подати приклад своїми нескладеними руками.І філосоствувать тут брось!Ітак абсолютна більшість веложижиків питаннями соціальщини, екологічщини, любві до природи та історії в різних інших вимірах не проявляють! А ти ще й розвращаєш
By КРАЗик
MOKRIZZONNI, так ну я с тобой согласен, дело бравое, дело нужное. Но вот в чужом свинюшнике за чужими свиньями убирать) да и темболии парк типа жеж городской парк культуры, в юриспруденции так сказать города. Просто не нравится мне этот местяк дай фсё на этом)
By MOKRIZZONNI
але ж ти поїдеш туди свинячить тож, аднака...тому лукавиш про чужий свинюшник))) Все -я спать.
By КРАЗик
MOKRIZZONNI, да нет, самоприучен не свинючить где есть, а порой если место хорошее и загажено то с собой ещё чужого прихватить...так что нинатого наехали))
By lakmus
Ко всему можно подойти философски.
Есть проблема: быдлота мусорит. Стабильно. Можно убирать за ней мусор. Стабильно. А можно убрать саму быдлоту с того места. КАК?
Органика - не мусор (до определенного уровня). Помним. Собирается толпа и засырает (в прямом смысле) популярные места отдыха. Удобряем, так сказать. Всё. Быдло быдлом, но в гумне сидеть не будут. Бутилок нет, пакетов нет, пластика нет. Одна органика...
By КРАЗик
lakmus, а если ещё привлечь когонить на самолёте, с гамнорассеивателем каким-то, чтобы обеспечить тонкий, равномерный, ароматный слой по большой плосчади, так вообще жирно было бы) а вообще как пишет гоблин, всё бы было бы иначе если бы у каждого был короткоствол, в нашем случае лучше бы пулемёт)))
By MOKRIZZONNI
Відать товарісч "Паша" трохи поспішив, чим загнав мене у депрєсняк з відповідними швидковисновками Патаму як сміття таки вивезли ше й в тих дохлих мішках ще й стіко км, які я не міг і до поляни довести (довозив по одному в іншому знайденому великому кульку бо вони рвались від сміття) всі хто згадав про того хто весь ранок там корячився (хоч вже і поїхали звідти) зачод! А конфлікт вважать за вичерпаний. Жалко настрій спаскуджений, і вас засмутив трохи, звіняюсь Звіняйте шо побешкетував
Всіх з празніком і новими велоЖижиками!
Сподіваюсь вони будуть трохи відгукливішими на призиви шота зробити окрім "Куплю-продам-фанарі-сосіски" якими пестрить лєнта, шо суб`єктивно мені не нра
пысы: карашо шо я встав комп виключить када торент запищав , а то б навів тінь своїми "уходами" на таке красіве свято як ВД Я кста не галявину прибирав -вона була чиста вобсче! Я пройшов з велом по 50м. його перетаскуючі по всьому кругу гонки КК шо ми ганяли на минулий ВД.Це була моя ідейка - по тому кругу саме пройтись слєхка.Там на перехрестях на тому кругу розвішені листовки шо Трамплінчег зробив, і видно шо прибрано.Галявина була чиста.Пішов спать -замотався
By ViX
MOKRIZZONNI, я рад, что ты с нами.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Сподіваюсь вони будуть трохи відгукливішими на призиви шота зробити окрім "Куплю-продам-фанарі-сосіски" якими пестрить лєнта, шо суб`єктивно мені не нра
даю совет: когда организовываешь подобные мероприятия - размещай информацию в новой теме. Ты главное создай, а мы (у кого времени и возможностей/прав больше) подкорректируем, новость напишем, СМС разошлем. Вообщем доведём до народа. Ты не обижайся, но на сообщения в БЧ мало кто реагирует.
Вот отдельная тема в разделе Ближайшие события - реальный выход.

Добавлено (29 Май 2011, 00:13)
С завтрашнего дня начну собирать все фото и видео с Велодня у всех, кто снимал. Из видео создам один фильм за этот год, а также мега-фильм (возможно презентационный) за последние 3 года.
У кого что есть - сообщите, буду назначать ноутбук-встречу.

Добавлено (29 Май 2011, 00:17)
К тому же интернет домашний так и не вернулся в мой дом - всё равно фотки и видео не скачаю.

Добавлено (29 Май 2011, 00:19)
Кстати, кто так же хочет все фотки и видео от всех - подождите пока я всё соберу у себя, потом дам знать - сможете у меня сразу всё скопировать.
By lakmus
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Куплю-продам-фанарі-сосіски
от Паша... шо ти протіф сосісок імєєш?..
By veloDM
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Я й так знаю, шо половину вкраїнців мона в газову камеру без суда і слєдствія.

Радив би поцікавитися етнічним походженням тих "вкраїнців" про яких ви говорите ))) як завершите таке дослідження знайдете куди цікавіше рішення...
By MOKRIZZONNI
lakmus, Я образно про превалюючу "тєлєсность" інтересів на ВелоЖЖ, а не про конкретно сосіски
By Yura
Quote (КРАЗик)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">да и темболии парк типа жеж городской парк культуры, в юриспруденции так сказать города
кстати, проезжая в 8 утра за мостом в парке Гагарина видел, как убирали мусор комунальщики. Собирали в мешки и кидали в грузовик. А видели ли вы вырубленный гектар соснового леса для будущих застроек в Заричанах?
By КРАЗик
Yura, эх....видали....а ещё возле немецкого кладбища меня ооочень разстроила вырубка вдоль дороги под заправку...но шо поробыш...
By MOKRIZZONNI
А захвачена територія охоронної зони пам`ятки природи "Скеля Чацького" -100м. кажись.Часть з них якимсь чудом пішла місцевим застройкам буржуям, точніш державним штанопротирачам
By Yura
Quote (КРАЗик)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">но шо поробыш.
наверно ты прав...
"В стране, где есть порядок, будь смел и в действиях, и в речах. В стране, где нет порядка, будь смел в действиях, но осмотрителен в речах."

Добавлено (29 Май 2011, 20:44)
Неточность: вырубленных участка 2, в разных концах села.
 Закрыть спойлер'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' Открыть спойлер'; }" /> Открыть спойлер

Добавлено (29 Май 2011, 20:44)
это по направлению к реке.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 214
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!