ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Сколько раз Вы принимали участие в вечерних покатушках в 2011г.?

ни разу
12
48%
до 10
8
32%
от 11 до 50
5
20%
более 50
Немає голосів
0%
By p@sh@
Катнули суперово!!! Маршрут получился очень интересным - были и дороги, и дорожки, и направления. GPS помагал не сбиться с пути. А привал по дороге - это что-то... Раскаленные потрескивающие угли в темноте, расказы Олега про походы, перекус (сардельки на костре)... Романтика... Вообщем, кто не поехал, пусть немного позавидуют и пожалеют, что не поехали.
Всем спасибо за компанию! До новых встреч на покатушках!
By jazzec
Для тих хто сьогодні ввечері вільний і готовий "пєдаліровать" організовуємся на
"мтб-сосіч-паті"
19*30 збір стоянка "Екомаркет" на Черняхівського
45 км, асфальт-мало, грунт-багато...
0676881408

By veloDM
ммм.. треба обкутати нову вело-обуву напевне треба їхати...
By p@sh@
Что-то чувствую, что возвращение снова будет к полуночи :\'( . Но постараюсь быть!
By veloDM
eville, куди менше ніж за старі десь ~550 грн. Старі купував за ~800грн десь. точно не згадаю скільки... я ціни не запам\'ятовую ...
By jazzec
хух...притомився...
катали veloDM, p@sh@, Lakmus, jazzec...у мене вийшло 44км...
вийшов справжній КК, тому захватили тільки першу частину маршруту(з Тетерівки до Нов.Волинської траси), тетерівські болота і хащі+комарі зробили свою брудну справу, як в прямому, так і в переносному смислі...потім нас добили піски...
зачьотний "сосіч" у бунгало(альтанка в лісі на березі р.Кам*янки), яке показав нам Діма, остаточно нас розслабив і нам всім захтілося додому...
"проснувся" квартет на Нов.Волинській трасі, коли врізав "драйв" по новенькому полотну...хоча і недовго...у Іванівці знову "Велкам ту юкрейніан вей"!!!

Всім учасника дякую за участь!
By p@sh@
Ну вот, как я и предполагал, домой вернулся ровно в полночь :\'( . Благо еще немного застал воду дома. На велокомпе - немного за 45 км, в мышцах - усталость (вроде как даже приятная), в голове - мысли и воспоминания о сегодняшней очень разнообразной и интересной покатушке.
Всем спасибо за компанию!!! До новых встреч.
By veloDM
Всім спасибі, була дуже файна покатушка... а те що в лісі нас застали комари и дороги були складні пагано тільки коли їдеш, по приїзду є що згадати... хоча мені було досить важко їхати бо ліва нога ще не повністю відновилось після розтягнення, але "ми не шукаємо простих шляхів..." .

Всім спасибі ще раз, до нових зустрічей.
By veloDM
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">veloDM,
а чо эт тя корячит так, на "рідненькій" ? Прекольна))
Став помічати що став забувати свою рідну мову, вирішив по можливості писати на ній... Поки що нічого серйозного, якби ще по роботі не було потрібно російська то мабуть зміг би й зовсім не використовувати російську для мовлення.

Добавлено (14 Май 2011, 01:06)
---------------------------------------------
Да ще й до того замислився над тим що останнім часом щось почало все згортатися на шляху поширення мови, а я вже не в тому віці щоб для мене поширювали щось, може коли мене вчили мові хтось мріяв що моє покоління виросте и буде на ній розмовляти, а я нехтую и не використовую те що отримав...
By MOKRIZZONNI
Хоспаді, ВелоДМ, я вже за тебе боюся
Ти не переймайся так, буде ще трошки і мови, і Вкраїни....ще пару год до ВсеХіросіми ми будем
By veloDM
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Хоспаді, ВелоДМ, я вже за тебе боюся
Ти не переймайся так, буде ще трошки і мови, і Вкраїни....ще пару год до ВсеХіросіми ми будем

Ну ось я і не переймаюсь, з чогось починати потрібно, до того ж мій внесок не такий великий я просто хочу донести те що отримав поки є така можливість, ось і все. Все буде добре .
By ViX
СЕГОДНЯ, практически СЕЙЧАС!
Желающие могут принять участие в покатушке по городу, основной целью которой будет приглашение с помощью флайеров новых велосипедистов на Велодень.
СБОР В 18:30 возле ТАНКА на площади Победы.
By ViX
Распечатал 56 цветных флайеров (последней версии). Возьму на покатушку.
Напоминаю, покатушка состоится СЕГОДНЯ в 18:30, сбор возле танка.
By p@sh@
Покатали вроде только по городу, а у меня вышло больше 25 км. Что-то сегодня мало словили велосипедистов (ну что бы флаер вручить), то ли их погода распугала, то ли мы поздно выехали на охоту..
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!