ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Сколько раз Вы принимали участие в вечерних покатушках в 2011г.?

ни разу
12
48%
до 10
8
32%
от 11 до 50
5
20%
более 50
Немає голосів
0%
By jazzec
так, катнули нормальок!
перед покатухою довго вагався йти грітися в баню, чи кататися на вело?! і зробив правильний вибір!
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">До новых встреч!
By kos_strw
о!мы тож были в тех краях на одной из локаций, но гораздо позже.
By jazzec
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А как на счет сегодня вечерком согреваюшим темпом проехаться?

нарешті, а то я вже сам збирався зазивать лісапєдістів, куди їдемо?і наскільки зігріваємось? о котрій збори, місце?
By Саня
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А как на счет сегодня вечерком согреваюшим темпом проехаться?
Если сборы в районе 18.30-18.45 с удовольствием поддержу компанию!
By ViX
За водой на родничок в Левков без остановок: туда и обратно. От Драмтеатра в 19:30.
By KAPJICOH
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">От Драмтеатра в 19:30.

А я хотел бы присоединиться не от драм театра. По какому маршруту будете ехать? Можем где-то возле ТТУ встретиться.
By ViX
Маршрут: ДТ-Киевская-Восточная-Королева-далее прямая в Левков.

Добавлено (05 Окт 2010, 17:21)
---------------------------------------------
а ТТУ- это где?
By ShamaNo
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">а ТТУ- это где?

Якщо я правильно зрозумів, це Трамвайно-Тролейбусне Управління (перехрестя Вітрука-Корольова).
By KAPJICOH
Quote (ShamaNo)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Трамвайно-Тролейбусне Управління (перехрестя Вітрука-Корольова).
Да там. Созвонимся. )
By ViX
На состоявшейся сегодняшней вечерней покатушке получилось совместить приятное с полезным:
1) приятное - мы вчетвером ( jazzec, ShamaNo, KAPJICOH и я) отлично прокатились в Левков и обратно в слегка согревающем темпе (40км за 1ч50мин)
2) полезное - я и KAPJICOH набрали на Левковском роднике несколько бутылей воды, за что в особенности благодарны доброму человеку, набиравшему воду перед нами и любезно предоставившему нам шланг для забора воды из глубин родника.

Участвовавшим - СПАСИБО за компашку и совместную покатушку!
By ShamaNo
Да, покатушечка получилась динамічна. Всім дякую за компанію!

З.І. Все таки уже прохолодно вечорами....
By jazzec
так, вже прохолодно, особливо коли зупиняєшся, проте катнули все одно "замєчатєльно", заодно вицепив для себеще одне левківське джерело...їзжу в Левків по водичку теж, тільки на інше джерело і машиною
By Yuri
ViX, KAPJICOH, если есть, пожалуйста фото с закрепленными и наполненными бутылями на веле - в студию!
By ViX
фото нет, фотик не брали. Да и чего там показывать то: в двух боковых отсеках велобаула разместил по одному 6л бутылю и по одной 2л бутылке. А в рюкзаке - еще один 6л бутыль. Итого 22л.
By KAPJICOH
Quote (Yuri)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">ViX, KAPJICOH, если есть, пожалуйста фото с закрепленными и наполненными бутылями на веле - в студию! smile
Один был в рюкзаке второй на багажнике.
By ShamaNo
Може сьогодні влаштуємо покатушечку, чи всіх відлякує холод? А то мені приїхав хванарь MTE SF-23 - хочеться протестити
By jazzec
Їду зігріватись на КК-ну трасу на Соколовському кар'єрі...
бажаючих чекаю 20:00 стоянка біля Екомаркет (Дастор, пер.Перемоги-Домбровського), чекаю 5 хв бо холодно, або вже там
067-688-14-08
By Yuri
О, а що там вночі робити?
я там вдень перше коло хвилин 20 "пробивав" - шо куди іде по карті (карту там же і згубив). Трамплін із стовбура та землі розвалений (чи він такий і був?) - можу на вихідні саперською лопаткою помахати-підлатати сей кк-компонент..

Треба бути обережним в місцях "випираючого із землі каміння" (чіплявся пєдалями на поворотах, ще б трохи - і вилетів би десь в болото за інерцією), і на першому містку (який поряд із в"їздом до кар"єру).

Прикольний (але нерівний) проїзд крізь пістотілу страшну будівлю.., а вже на фінішній прямій останню найбільшу калюжу дуже хочеться зневоднити )) бо змушує скинути швидкість на швидкісному відрізку.. (але хай залишається, думаю на колі 4-5-му їх взагалі оминати перестанемо )

Заміряв два кола в темпі трохи вище середнього, слаботренованого: ~4,03 км, Vcep.~17,8, Vmax-32,2
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!