ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

jazzec, не по понятиям мне обижать тов. начальника

Добавлено (16 Май 2011, 16:09)
---------------------------------------------
а у Дизеля уже есть флаера?или ещё пока нету?
Вот мне прислали логотип газеты, который я так понял они хотят видеть. В среду уже обещают, как и обещали что это будет в выпуске у них, будем смотреть, а пока что кто фотошопит - добавляем, и продолжаем рекламу
20minut_logo_vasha_gazeta.tif на upload.com.ua
Хтось тут писав про перефото газет зі статтями Лакмуса-Гудмана -товарісчи, поімєйтє совість, купіть по газеті які про велоклуб статтю написали !!! - це ж також можна і комусь іншому показать, сусіду-другу-мамі,на роботі, шоб не пинали шо "пєсошніца". Купуємо "Субота" та "Житомирщина"
...............
Домовився завтра про зустріч, можливо дадуть протеже якесь......
Дизель, мені пліз пачку простих флаєрів та десяток якісних кольорових для пузатих дядьок
..........
Quote (КРАЗик)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> В среду уже обещают, как и обещали что это будет в выпуске у них
Підтверджую, що в середу у "них" (тобіш в газеті "20хвилин") це все буде) От прям зара сидю, пишу цей самий матеріал в двадцятку) Так що все гуд)))
Кх, колєга -а газета друкована чи електронка? А то я сто років газет не купляв, не в курсі
........
(Роздум не підглядайте:))
товарищ капітан Вікс, дозвольте звернутися.Пропоную написати представлення на тов.Роздума до вищої велонагороди- Адміральської лєнточки за вклад в пропаганду і все інше, і вже давно і не раз
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">а газета друкована чи електронка
І така і така. В середу виходить бумажна версія в ларьки міста. А в четвер на сайт газети заливається pdf номеру, який можна спокійно відкрити/скачати
jazzec, ммм... напиши мож тут чи у курилці, у чому задача полягає. Тобі потрібна пара чи дві рук, чи щось інше. Власно в мене може вийти, під*їхати до тебе у четвер, після 18.00, в рамках легесенької вело-прогулочки. До речі, може ше обговоримо тему вело-музики на ВД2011.. рімейки популярних текстів та аранжування, якщо я тока з цієї обойми вже не випав
Quote (Mart)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">jazzec, ммм... напиши мож тут чи у курилці, у чому задача полягає. Тобі потрібна пара чи дві рук, чи щось інше. Власно в мене може вийти, під*їхати до тебе у четвер, після 18.00, в рамках легесенької вело-прогулочки. До речі, може ше обговоримо тему вело-музики на ВД2011.. рімейки популярних текстів та аранжування, якщо я тока з цієї обойми вже не випав

кароччєє...друг виріже "многа букаф" з оракала, які тре поклеїти на авто супроводу...я їзжу по місту... і в такий спосіб рекламую ВД2011
я іноді "балуюсь" з оракалом, але не стільки , шоб самому взятися за поклейку...тре людину з досвідом...
по музиці...давай через личку обсудимо "репертуарчик", тре ще сюди і Вікса "втягнути"...
стосовно відео на/про ВД. Я щось зможу познімать, але небагато, бо залишився лише один небитий акум на годину роботи Quote (jazzec)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">я іноді "балуюсь" з оракалом, але не стільки , шоб самому взятися за поклейку...тре людину з досвідом...
Якось стрьомно і дуже серйозно Підготував поверхню, розмістив букаФку, трохи задрав край оракалу, вирівняв та притиснув до поверхні а потім поступово відклеюєш/витягуєш розворотом основу оракалу із одночасним притисканням до поверхні у місті вивілнення.. якос так на Хфірмі 100 років потому великі оракалки клеїли.. може якось не так..
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">іржачка запропонувати под це
Под это дело стоит поинтересоваться мож у Шуры, делаются ли там наклеечки

Добавлено (17 Май 2011, 22:25)
Долой рекламу с троликов! Да здравствует реклама на транспорте участников движения!
хороша ідея! по маленькій наклеєчці на лісапєтко про велоЖЖ (з лінком)
.........
Сьодні у мене два провала: спочатку голова спілки "Дівчата Полісся" шо об`єднує активних та не останніх дєвочек на Ж не змогла пригадати-придумати , до кого б ото його податися для спонсорства-меценатства(точніше) Шо взнача, шо шансів на продуктивне блукання фірмами не сильно багато
Потім розминувся з батьком в видавництві.І так не сильно хотів туда йти -тому другого походу не буде-тому й плакатів відти не буде (сорі за егоїзм)
лучше по флагу и с музыкой (мега-дудкой) - иначе народ не обращает внимания (проверено)

Добавлено (17 Май 2011, 22:37)
о, а давайте предварительно за пару дней себя зарекламим! Собираемся толпой, ездим по городу, а из колонки на фоне музыки будет кричать голос Викса с приглашением на предстоящий Велодень (типа как ездила машина и рекламировала в мегафон цирк)
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!