Олєг -зі спонсорами ми КОНКРЕТНО почнемо наступного тижня оббивать.
До "рудена" я не піду нівжисть! Кста, він такий з Черняхова, як я італь...
Руден, он же Руденький, он же Рудик Колишній багаторічнонезмінний директор ВАТ "Біомедскло" Я там 9 років пропрацював -зарплату ми отримували лише када вигравали прокурорські перевірки.Мерзотник той ще
Тут же ж як -спонсора тра поважать, імхо! Це людина доброї волі, як не крути -цинічно вибити дєньги(помосч) а за спиною обматюкатьужасно некрасіво.Тому до єнтого товарісча я ні ногою!
Quote (КРАЗик)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А как вам вариант к рудю за спонсорством сходить идейка?
Здрастьє Ти сторінки вище читав? Вже було-придумайте ще парочку...не завадить... Ці хвірми відомі та вже втомилися від ламерських ідей про "помосч"
Добавлено (13 Май 2011, 01:18)
---------------------------------------------
eville, хош для порівняння? Свого часу майже з одного місця було зроблено з максимально якісними налаштуваннями фотіків.Це повнокадрові нефотошоплені вирізки з однакових кадрів.Маленьке шоплення в плані витягування камерно-файлової якості та потенціалу.Випадково файл ще не стер.
Там один тож 12Мп, а другий , той шо Пентакс к200д -то мильниця ужасна, всього 10 Мп
Взірай і трепесчи!
Шкода це не повнорозмірні вирізки а стиснуті на розмір екрана( Так би ти там побачив 12МП проти 10 у всій красі
пысы: хз чому -по лінку не випадає максимальний розмір -вод троха більший
http://piccy.info/view3/1495446/d67e5f8 ... dbfb/orig/