ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Веложиття, проекти, діяльність велоклуба

Яким переважно "транспортом" у велосезон користуєтеся "на роботу"?

велосипедом
35
52%
пішки
5
7%
власним авто
9
13%
громадським транспортом(маршрутка, тролейбус, трамвай)
4
6%
"осенью, зимой, весной и летом я всегда кручу велосипедом!"
14
21%
By Саня
нное количество лет назад когда увлекся лисапетингом- гонял на работу велом постоянно (как раз неплохо было 7 км туда 7 обратно), потом работа была что нужно было в костюме быть и негде ни переодеться ни вел всунуть да и до работы 1,5км, сейчас вроде как все условия--- с завтра начну лисапедкой ездить ))
By Muz
Велосипедом, однозначно, но только, если нет луж и слякоти) Не люблю тащить грязный вел в квартиру.
By ZiM
я езжу великом только в те места где могу занести его внутрь - интайм, НП там меня знают, а так лишний раз пешком или на машине, выходит дорого по бензу но намного дешевле чем угнаный вел) а катаюсь я ""осенью, зимой, весной и летом я всегда кручу велосипедом!"" :velo:
By Svitlyachok
я їзжу)) бо дуже зручно і синулю зі школи тільки так встигаю забрати) дрес-код вільний, так що можна без костюмчика)
By Віктор
Майже завжди їзжу велосипедом. На роботі є шафа, де піджак, сорочка та краватка. Тількі якщо негода, тоді маршруткою. В цьому році розпочав велосипедний сезон в січні, в лютому вже наїздив 240 км. А ще в мене на роботі є спортзал з душем.
By Perya
А я з сім'єю живу під забором своєї роботи. З барака крок зробив і вже на роботі. А вже по питанням роботи, то по місту тільки на ровері. Правда іноді, за необхідністю, на службовій машині, але це дуже рідко. На міському транспорті ще рідше. Убуваючи у різні відрядження, завжди беру з собою ровера. В Київ приїжджаю на "Житомирську", складаю ровера і цілий день по службовим питанням ганяю по столиці. Перших 10 хвилин їзди по проспекту Перемоги в жилах один адреналін, а потім звикаю. Для себе колись провів дослідження "Хто сидить за кермом на перших п'яти машинах на яких я зверну увагу?" Висновок: 3 жінки та 2 сивих чоловіка. Максимум по Києву накручував 72 км. Кошти за дорогу до місця відрядження і в зворотньому напрямку мені повертають. Взагалі на ровері я їжджу цілей рік.
By Саня
сегодня сравнил время добраться до работы: маршрутко около 15 мин (это если ждать не приходится), пешком бодренько очень 20 мин, лисапедко (тут я кайфонул) 8-9 мин без напряга!!!
К теще на обед пешком 15 мин., велом 3 минуты туда (постоянный спуск), 5 обратно. Просто в очередной раз влюбился в вел)))
talon, ANTOSHKIN це подобається
By paulig
Даже и вопрос не стоит ездить ли на веле на работу. 4 мин на веле, 17 пешком.
А вот где его оставить ?
Я к себе в офис на 4 этаж вел затаскивал и ставил прямо в кабинете, чтобы даже и шанса не было потом появится теме "ахтунг, украли велосипед!". А те кто оставляют на привязи рисковые ребята )
By _rоadrunner
зранку? на роботу? гарний настрій?
Не, с этими людьми точно что-то не так :shock:
By Саня
jazzec писав:зранку на вєліку на роботу і гарний настрій!
В самую точку !!! Заряд бодрости и радости просто бомба!!!
talon це подобається

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!