- 03 серпня 2013, 21:25
9000 за нешосейний чи якийсь там спеціальний лісапед?
ну я в гоночках за такі дєньги не їздив би. жалко ж... мені і свого жалко, який не 9000. але то таке, на любітеля.
я не дуже в механіці і лісапедках розбираюсь. так шо дуже слухати не надо. але далі я защебечу трохи по-українськи.
моя думка - по-перше, однозначно за гібрид.
по-друге, широкі колеса і агесивний малюнок вигадані спеціально для того, щоб побільше намотувати на себе какашек на мокрих Грунтах, і щоб поменше їхалося на асфальті.
далі питання до заднього дискового. його функціональне призначення трохи розпливчасте. якщо вже дуже треба, щоб щось було дискове, то переднього цілком достатньо. ароматизаційна вилка на алюмінієвій рамі, скоріше за все, існує, щоб весь лісапед не розсипався на дорозі. що поробиш, доводиться з цим миритися. але зі всякими повітряно-масляними винаходами, мені здається, зараз спостерігається перебор.
з передачами, на жаль, взагалі на новому навряд буде щось оптимальне. половина з них нікому взагалі не треба й дублюється.
це моя така дуже суб"єктивна думка щодо велосипеду для катання будь-де. І взагалі для душі. А не напоказ.
Ну, а для гоночок - тут тіко хул карбон). і щоб останньої моделі обов"язково!
Якби особисто у мене було 9000 на лісапедку, я би взяв 2 для двох різних цілей. не буває такого, щоб в одному одразу було все. та ще й в стандартному комплектуванні.
звиняйте, що вліз. я не по механіці взагалі)